Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL RYSSLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Ryssland

  Mellan två kontinenter, finns Ryssland - ett av världens största länder med en mängd sevärdheter, från historiska och kulturella arv, till sällsynta naturupplevelser, magnifika sjöar och växter. Att resa runt detta enorma land måste vara planeras i förväg. Det är viktigt att ta hänsyn till de hårda väderförhållandena under den mesta delen av året, och det faktum att många platser är ganska avlägsna med svår tillgång. En av de stora reseupplevelserna kan vara en resa på den transsibiriska järnvägen från Moskva till Rysslands östra del. Man kan då ta sig ut på vägen för att utforska några av de fantastiska platserna längs vägen med biluthyrning med Auto Europe.

  Boka minikategori i Ryssland

  Hyra minikategoriRysslands städer är kända för sina stora boulevarder, men det betyder inte att trafikstockningar aldrig uppstår eller att parkeringsplatser alltid är tillgängliga. För körning i Moskva eller St Petersburg rekommenderar vi en minibil, speciellt om din semesterbudget är begränsad. Ett sådant fordon passar upp till fyra personer utan bagage, så minibilar rekommenderas för ensamresenärer eller par med två väskor.
  Populära modeller från minikategorin: Hyundai i10 är den mest efterfrågade minibilen i Ryssland.

  Boka ekonomikategori i Ryssland

  Hyra ekonomikategoriEn annan bekväm bilklass för resenärer på en stram budget är ekonomikategorin. Med tillräckligt med utrymme för upp till fyra personer är dessa bilar lite större och mer bekväma än minis, trots att priserna bara är lite högre än minikategorin. Men om du är en grupp med mer än två personer, rekommenderar vi starkt att du överväger ett fordon från en högre klass.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Hyundai i10 och liknande.

  Boka kompaktkategorin i Ryssland

  Hyra kompaktkategori Kompakta hyrbilar är medelstora och tar upp till fyra passagerare eller små familjer med en stor resväska och liten väska. Överväg att hyra i denna klass om du behöver en liten bil med en kraftfull motor för att ta dig mellan städer eller på kortare bilar i Ryssland.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai Creta is the most commonly rented Compact vehicle in Ryssland.

  Boka mellankategorin i Ryssland

  Hyra mellankategoriFör att alla passagerare ska få mer ben och komfort, är mellanstora fordon ett bra val för mindre familjer. Mer rymliga än de tidigare nämnda kategorierna, dessa fordon har tillräckligt med utrymme för upp till fem passagerare som reser lätt eller högst fyra passagerare med en stor och en medelstor buntbagage.
  Populära modeller i mellankategorin: Ryssland: Volkswagen Jetta is the number one rented Mid-Size model in Ryssland.

  Boka standard/fullsizebil i Ryssland

  Hyra standard/fullsizeFamiljebilar är rymliga och idealiska för en familjesemester. Med tillräckligt med utrymme för att ta med två stora resväskor och två mindre, kommer standard/fullsizekategorin enkelt att ta dig runt Ryssland på en fantastisk familjesemester. Om det är en vägresa till den majestätiska Baikal-sjön eller Mount Elbrus, kommer denna kategori passa perfekt.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Mondeo, BMW 3 Series, and similar cars.

  Boka SUV i Ryssland

  Hyra SUVFör längre körningar i Ryssland rekommenderar vi en robust SUV-bil, vilken, beroende på modell, kan ta mellan fyra och sju passagerare. Om du uppskattar frihet på vägen, inbyggda funktioner och extra benrum, så är en SUV bilen för dig. SUVs uppskattas särskilt av resenärer med extra bagage eller sportutrustning.
  Populära SUV-modeller:Nissan X-Trail, Volkswagen Touareg, Audi Q7 and similar cars.

  Hyr en lyxbil i Ryssland

  Hyra lyxbilFör en bonusupplevelse rekommenderar vi att du bokar en lyxbil i Ryssland. Rimligt prissatta, är lyxiga fordon perfekta för dig som vill ha en speciell körupplevelse. Med sin överdådiga inredning och snygg design är lyxbiluthyrning ett måste för alla som har stil och kräver snygg design.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes E Class, Audi Q7 and other similar models.

  Boka Van/Minibuss i Ryssland

  Hyra van/minibussVans/minibussar som uthyrningskategori är mest efterfrågade av grupper av resenärer på mer än fem personer. Med några modeller som erbjuder upp till tolv platser är de idealiska för grupputflykter och affärsmöten. Förutom mer komfort och utrymme, kommer du också att kunna spara pengar på depositionen, eftersom du bara hyr ett fordon.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Volkswagen Caravelle.
  Förhoppningsvis har vår Rysslands flottguide varit informativ nog, så att du kan bestämma vilken fordonstyp som bäst passar dina behov. För ytterligare frågor eller hjälp med att boka din bokning online, kontakta vår hyresspecialist på +46 10 888 66 52 eller maila oss på seres@autoeurope.de. Vi är här för dig sju dagar i veckan och alltid glada att hjälpa!