Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL QATAR

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Qatar

  Boka hyrbil i Qatar. Boka biluthyrning från huvudstaden Doha och se dig om i detta öken emirat där väst blandas med öst. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Qatar och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker. Boka gärna hyrbil redan idag!

  *Klicka här för mer information om bilkategorier.

  Boka minikategori i Qatar

  Hyra i minikategoriOm era planerade sevärdheter är begränsade till städerna i några dagar så är en minibil ett bra val. Utrustade med två eller fyra dörrar är dessa fordon et perfekt val för ensamresenärerna eller par. Beroende på vilken modell ni väljer så har de plats till antingen en eller två kabinväskor i bagaget.
  Populära modeller i minikategorin: Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Qatar

  Hyra i ekonomikategoriSkulle det vara så att ni är i behov av lite mer utrymme och ha lite mer pats för benen , utan att öka på hyreskostnaden alldeles för mycket, välj då en bil från ekonomikategorin. Upp till fyra passagerare får plats i dessa bilar och de kan enkelt rymma en stor och en liten resväska.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Yaris, Hyundai Accent, Kio Rio och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Qatar

  Hyra i kompaktkategoriFör alla er som önskar att utforska Qatars alla härliga underverk och ta er dit på ett bekvämt sätt utan att det spricker eran resebudget, då skall ni kolla efter bilar från kompaktkategorin. Här hittar ni bilar som kommer med luftkonditionering som standard och är väldigt enkla att hantera och köra med. Fast motorerna är små i sin storlek så så har de en rejäl kraft , så de kan med enkelhet ta er fram till ert slutmål.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Sunny, Kia Cerato, Honda City 4 och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Qatar

  Hyra i mellankategoriMed en mellanstor bil har ni den perfekta balansen mellan komfort och hyreskostnader. Funderar ni på att köra runt och ta in allt vad Qatar har att erbjuda och ta er fram på ett bekvämt sätt så är dessa fordon rätt för er. De flesta modellerna rymmer en stor samt två mindre resväskor.
  Populära modeller i mellankategorin: Honda Civic, Toyota Corolla eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Qatar

  Hyra standard/fullsizebilMed de ibland utmanade vägarna i Qatar så kan de vara värt att ta sig en titt på våra bilar i standard/fullsize kategorin. Reser man lite längre så kan de väl vara värt att spendera lite mer men resa i mycket mer komfort. Under längre körsträckor kan det vara skönt att kunna sträcka ut sina trötta ben medans man njuter av allt ögon godis som landet har att erbjuda. Dessa bilar är extremt bekväma för fem passagerare och ni får med enkelhet med er två stora samt två små väskor.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Fusion, Honda Accord, Toyota Camry, eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Qatar

  Hyra lyxbilVi på Auto Europe erbjuder inte bara vanlig hyrbilar, utan vi kan också hjälpa er att förverkliga era drömmar om att köra en lyxbil. Hitta just den bilen som ni har önskat att köra ända sen ni var lite, till marknadens bästa priser med oss. Glid fram i Qatars städer med en bil som kommer att få alla andra att häpna i avund. Ta ditt resande till nästa nivå och unna er det absolut bästa, för det är ni väl värda!
  Populära lyxbilsmodeller: Porsche, Aston Martin, Ferrari, BMW och andra välkända namn.

  Boka SUV i Qatar

  Hyra SUVMed en stabil och pålitligt SUV kommer det vara en fröjd oavsett hur vägunderlaget är. Oavsett hur vägförhållanden är i Qatar , kommer ni att känna av det och kan verkligen ta in naturen . Med hjälp av de bestialiskt starka motorerna så finns där ingen terräng som stoppar dessa bilar. Dessa är utformade för maximal komfort i extrema förhållanden.
  Populära SUV-modeller: Honda CRV, Mitsubishi Pajero och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Qatar

  Hyra van/minibussOm ni är fler än fem i familjen eller i eran resegrupp så är det bäst att hyra en bil från Van/Minibusskategorin. Spara pengar och spendera eran dyrbara tid tillsammans och dela med er till alla i eran grupp av de underbara upplevelser ni kommer att se när ni kör i Qatar. Med en minibuss så kommer ni att märka att där är gott om plats för passagerare och bagage, beroende på vilken modell ni väljer. I Qatar, hittar ni minibussar för upp till nio personer.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Honda Odyssey, Toyota Previa och många andra modeller.
  Med hjälp av denna information hoppas vi på Auto Europe att ni enklare kan hitta den kategori som ni behöver för er resa. Använd våran sökmotor för att hitta de tillgängliga bilarna för de datum ni funderar på att resa till Qatar och hitta marknadens bästa priser. Skulle det vara så att frågor dyker upp eller ni funderar över något, så är vi alltid redo att hjälpa till. Våra hyrbils experter är redo alla dagar i veckan och ni kan med enkelhet nå dem via telefon på +46 10 888 66 52. Se till att vara ute i god tid för att få det bästa tänkbara priset, så ni har mer över att spendera på er semester.