Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I QATAR

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Qatar med Auto Europe

  Qatar är ett litet land i mellanöstern som gränsar till Saudi Arabien. På Saudi Arabiens östra kust ligger Qatar som utgörs av en halvö i persiska viken. Precis som till Förenade Arabemiraten blir det allt populärare att turista i Qatar. Det är enkelt att ta sig runt med hyrbil i Qatar vilket för det mesta är det enda alternativet till taxi då lokaltrafiken är mycket begränsad.

  Upptäck Qatar med hyrbil

  Vägnätet i Qatar är mycket väl utbyggt och vägarna håller bra kvalitet. Tempot i trafiken är högt och med hyrbil i Qatar gäller det att vara extra försiktig. För att få köra bil krävs att du har ett internationellt körkort. Detta kan du enkelt fixa hemifrån. Minimumålder för att hyra bil är 21 år. I huvudstaden Doha finns omåttligt med shopping, ett fantastiskt nöjesliv och fascinerande internationellt handelsklimat.Läs mer här.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet i branschen. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser på biluthyrning. Boka hyrbil i Qatar genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans eller om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Vi har erbjuder också bland annat hyrbilar i Egypten och i Grekland.