Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL POLEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Polen

  Med Östersjön i norr, Masuriska sjödistriktet i öster och Tatrabergen i söder, har Polen mycket att erbjuda sina besökare. Vi har sammanställt en kortfattad guide med tillgängliga kategorier i Polen för att hjälpa dig att välja rätt fordon för din nästa semester.

  Boka minikategori i Polen

  Hyra minikategoriMinikategorin är den minsta bilklassen våra kunder kan hyra i Polen. Perfekt för två passagerare med två väskor, är dessa bilar ett smidigt sätt att åka runt i metropoler som Warszawa eller Kraków. Ekonomiskt med bränsle och lätt att manövrera är dessa fordon din bästa vän när du reser i staden.
  Populära modeller från minikategorin: Opel Karl, Toyota Aygo, Smart for Four, Ford Ka och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Polen

  Hyra ekonomikategoriDessa bilar är något större än de i minikategorin, och erbjuder plats för mer passagerare och mer bagageutrymme. Ekonomibilen är idealisk för fyra personer och också mycket ekonomisk med bränsle. Denna kategori rekommenderas för såväl stadsresor som för korta utflyktsmål.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Corsa, Toyota Yaris, Renault Clio, Ford Fiesta, VW Polo och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Polen

  Hyra kompaktkategoriDenna kategori är helt perfekt om du ska resa med fyra till fem personer, med två stora och två små resväskor. Gott benutrymme och låg bränsleförbrukning gör dina resor i en kompakt bil både bekväma och prisvärda.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, Ford Focus, Hyundai i30, Toyota Auris, VW Golf och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Polen

  Hyra mellankategoriOm du planerar att resa till polska landsbygden, överväg att välja mellankategorin för mer utrymme och plats för upp till fem personer. Dessa bilar har ett stort bagageutrymme med plats för två stora väskor och en liten. Deras kraftfulla motorer kommer utan tvekan att förbättra din körupplevelse.
  Populära modeller i mellankategorin: Opel Insignia, Toyota Avensis, VW Jetta, Toyota Corolla och andra modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Polen

  Hyra standard/fullsizeDessa bilar är ett populärt val för familjer och grupper om fem personer med två stora och två små reseväskor. Med massor av ben-och lagringsutrymme är standard/fullsizekategorin perfekt för längre landsbygdsturer eller stadshopping.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: VW Tiguan, VW Passat, Ford Mondeo, BMW 3 Series och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Polen

  Hyra lyxbilLyxbilsuthyrning tar dina resor i Polen till en ny nivå. Vare sig det är en företags-eller familjesemester, har vår enastående prestigeflotta något att erbjuda till alla. Klicka genom våra erbjudanden eller ring oss för att boka din lyxbil.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes E Class, Lexus IS300, Jaguar XF, Audi A6 och andra modeller.

  Boka SUV i Polen

  Hyra SUVFrån öst till väst är södra Polen täckt av bergig terräng. SUV-bilar rekommenderas för att resa till de polska bergen, särskilt på vintern, när vägförhållanden blir utmanande. Boka en SUV för en bekväm och säker resa.
  Populära SUV-modeller: Mitsubishi ASX, Nissan Juke, Nissan Quashqai, Mercedes GLC, Hyundai Tucson, Volvo XC60, BMW X4 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Polen

  Hyr van/minibussDenna kategori rekommenderas för personer som reser i större grupper. Beroende på modell kommer vans/minibussar med plats för mellan sju och nio personer. Sju-sitsarna är den bästa lösningen om du semesterar i en grupp med fem personer med mycket bagage och en 9-passagerare för grupper på sju som vill ta med mycket bagage.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Ford Turneo, Reanault Traffic, Ford Transit, Opel Vivaro, Citroen Space Tourer, Seat Alhambra och andra modeller.
  Om du har hittat rätt bilkategori för din nästa resa till Polen kan du göra din bokning i tre enkla steg på vår säkra online-bokningsmotor. Om du behöver hjälp, tveka inte att ringa vårt reservteam.