Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL PANAMA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Panama

  Boka hyrbil i Panama och utforska detta centralamerikanska land. Med en hyrbil i Panama styr du över din egen tid. Boka biluthyrning från Panama City och kör längs med Panamakanalen och vidare över till staden Colón på andra sidan ön. Utmed kusten hittar du flera bra sol- och badresort. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Panama och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  *Klicka här för mer information om bilkategorier.

  Boka minikategori i Panama

  Hyra i minikategoriHyra en bil från minikategorin rekommenderas för dem som reser ensamma, par eller för de som reser på en budget. Dessa bilar är lätta att manövrera och parkera, vilket gör dem utmärkta för stadskörning i Panama City, där körning ibland är lite förvirrande. Boka en av dessa bilarna om ni planerar att göra små korta resor och om du reser med lite eller inget bagage. En typisk minibil rymmer det två personer med plats för två kabinväskor.
  Populära modeller i minikategorin: Mazda 2, Kia Picanto, Hyundai i10 och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Panama

  Hyra i ekonomikategoriOm det fortfarande är en billig bil ni är ute efter men bilarna från minikategorin är för små , så är ekonomikategorin ett bra val. Här hittar ni bilar som har plats till upp till 4 personer med ett bagage utrymme för 2 kabinväskor eller 1 stor resväska. Dessa bilar är som minibilarna bäst för de som inte tänker köra allt får långa sträckor eller för de som kommer köra mest inne i städerna.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Yaris, Hyundai Eon, Suzuki Dzire och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Panama

  Hyra i kompaktkategoriKompaktkategorin innefattar medelstora fordon som är lämpliga för små familjer och sällskap upp till fyra passagerare. Även om de fortfarande ligger i det lägre prisklassområdet är kompakta bilar inte bara ett ekonomiskt transportmedel utan också ett lätt fordon för korta resor utanför städerna. I bilarna hittar ni relativt små, men kraftfulla motorer som med enkelhet tar er mellan ert hotell till de tänkta sevärdheterna.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Sunny, Kia Rio, Hyundai Accent och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Panama

  Hyra i mellankategoriBilar från mellankategorin är en av de vanligaste alternativet för barn familjer och grupper av vänner upp till fem personer. Beroende på modell, erbjuder dessa bilat tillräckligt med utrymme för en eller två stora resväskor tillsammans med ett eller två handbagage. Med en mellanstor bil tar ni er enkelt runt Panama och kan uppleva vad landet har att erbjuda.
  Populära modeller i mellankategorin: Honda CRV, Toyota Hi-Lux, Hyundai Tucson eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Panama

  Hyra standard/fullsizebilI kategorin standard/fullsize hittar ni bilar som har tillräckligt med plats för fem passagerare och gott om utrymme för bagage. Med ett brett utbud av modeller och inbyggda funktioner kan de ge er maximal komfort och trygghet på er resa genom Panama.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Mazda 6, Nissan Versa, Toyota Camry eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Panama

  Hyra lyxbilGör er resa mer speciell genom att hitta en lyxbil från Auto Europe. Res runt som en kung och dra nytta av att köra ett av våra eleganta fordon i stil. Din oklanderliga designen och överdådiga interiören med stilren utrustning kan ni uppfylla era drömma till ett rimligt pris med oss. Ta en titt på de skönheter som vi har i våran flotta. Se om vi har just den bilen som ni har fantiserat om sedan barnsben.
  Populära lyxbilsmodeller: Lamborghini, Jaguar, Ferrari, Maserati och andra välkända namn.

  Boka SUV i Panama

  Hyra SUVRekommenderas varmt för en resa i Panama. Vår SUV är stabila, pålitliga och idealiska för längre resor med hela familjen. Utforska Panama eller res längs kusten. Oavsett vägunderlag så klarar en SUV kraftfulla motorer av det. De kommer med tillräcklig bagage utrymme med plats för 2 stora resväskor och 2 kabinväskor. Och beroende på vilken modell ni väljer, så finns där plats från 4 till 6 passagerare.
  Populära SUV-modeller: Toyota RAV, Kia Sportage, Toyota RAV 4, Suzuki Jimmy och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Panama

  Hyra van/minibussVan/Minibussar är starkt efterfrågade året runt och eftertraktas speciellt av större grupper som vill upptäcka de mest imponerande platserna i Panama. De må vara lite dyrare än bilar från de andra kategorierna, men när man tänker på det så blir det billigare att hyra en minibuss än att behöva hyra två hyrbilar från en annan kategori. Så om man är många så är detta det mest ekonomiska valet.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Landcruiser, Dodge Caravan, Toyota Hiace, Kia Carneval och många andra modeller.
  Förhoppningsvis har ni med hjälp av denna information fått lite mer kött på benen när ni skall bestämma er vilken kategori ni kommer att behöva under er semester i Panama. Vet ni redan vilken kategori ni vill, är det enkelt att hitta vilka bilar som finns tillgängliga med hjälp av vår enkla och pålitliga sökmotor. Om ni funderar över något eller behöver hjälp, så finns våra hyrbils experter till hands. Ring oss på +46 10 888 66 52 så hjälper vi gladligen till. Boka med oss för att få marknadens bästa priser.