Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PANAMA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Panama med Auto Europe till de bästa priserna

  Panama ligger i centralamerika och är ett litet land som binder samman Sydamerika med Nordamerika. Usa har starkt influerat landet under dess historia och byggandet av Panamakanalen skedde på Usas initiativ. I detta latinoland möts därför sydamerikansk och nordamerikansk kultur på ett alldeles särskilt sätt. Hyrbil i Panama är förstås inte som att köra bil hemma i Sverige. Tempot i trafiken är högt och det gäller att vara extra försiktig både som bilist och fotgängare.

  Det lilla landet Panama gränsar till Columbia och Costa Rica. Panama har ca. 3,2 miljoner invånare och huvudstaden heter Panama City. Hyr en bil på Panamas flygplats eller på ett citykontor och kör mot El Valle De Antón, en vulkanstad ca. 12 mil väster om Panama City. En annar trevlig dagsutflykt är den lilla staden Portobelo som ligger ca. 10 mil norr on Panama City. Här finns ruiner efter historiska fort. Staden är också känd på grund av att Christoffer Columbus ankrade här 1502 och namngav staden. Annars är ju Panamakanalen ett välkänt turistmål. Kör din hyrbil till slussen i Miraflores och se de enorma fartygen slussa sig fram. Om du vill njuta av sol och bad kan det också erbjudas i detta tropiska land där stressen ännu inte uppfunnits...

  Biluthyrning i Panama

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Panama genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen i huvudstaden Panama City eller på ett citykontor. Vi har erbjuder även bland annat biluthyrning i Mexiko och USA.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Panama Tocumen International Airport

  Flottguide i Panama

  Körinformation i Panama