Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL OMAN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Oman

  Besök Oman med hyrbil. Detta sultanat på den arabiska halvön gränsar till Förenade Arabemiraten i norr, Saudiarabien i väster och Yemen i söder. Med en hyrbil i Oman styr du över din egen tid. Boka biluthyrning från huvudstaden Muskat och kör längs med havet antingen norrut eller söderut. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Oman och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  Boka minikategori i Oman

  Hyra i minikategoriEn bil från minikategorin är små, billiga och är designade med tanken för korta resor. Dessa bränsle snåla bilarna är utmärkta för studenter, par och små familjer som reser med endast lite bagage. Dessa bilar kommer bäst till användning i stadskörning. Med tanke på dess storlek , gör att de är enkla att ta sig runt, även i trånga gränder. Dessutom med en bil från minikategorin blir det mycket enklare att hitta en parkeringsplats, jämfört med de större bilarna i de andra kategorierna.
  Populära modeller i minikategorin: Mazda 2, Ford KA, Nissan Micra och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Oman

  Hyra i ekonomikategoriOm ni är ute efter samma förmåner som en bil från minikategorin erbjuder men är i behov av lite mer bagageplats så blir en bil från ekonomikategorin ett bra val. En av fördelarna med en sådan här bil är den enormt billiga driftkostnaden. Du kommer längre på en full tank och spara in på semesterkassan eftersom ni slipper tanka så ofta. Här kan man få plats till upp till 4 personer och har ett bagageutrymme för 2 medelstora väskor. Om planerar att bara göra korta dagsturer så är detta valet för er.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Yaris, Suzuki Dzire och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Oman

  Hyra i kompaktkategoriFör familjer som leter efter en säker och ekonomisk bil så är en kompakt det perfekta valet. I dessa bilarna är där plats till 4 personer med mer plats för benen än vad en ekonomi bil kan erbjuda. Och man får plats tre medium stora väskor i bagage utrymmet. Dessa bilarna är inte för små och inte för stora, utan lagom. Och som vi alla vet, lagom är bäst.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Sunny, Toyota Corolla och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Oman

  Hyra i mellankategoriMånga väljer en mellanstor bil på grund av följande egenskaper: stabilitet på vägen, lågt hyr pris och den eleganta utformningen av dessa bilar. Med massor av bagageutrymme och bra bränsleekonomi, garanterar medelstora bilar att du kan njuta av en bekväm åktur under din semester i Oman. Här finns det plats för upp till 5 personer och får enkelt med sig fyra medelstora väskor.
  Populära modeller i mellankategorin: Honda CRV, Mitsubishi Outlander eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Oman

  Hyra standard/fullsizebilFamiljer och mindre grupper bör överväga att välja en standard/fullsizebilar för en trevlig och bekväm semester i Mellan östern. Med härlig lyx och rymligt bagageutrymme, upp till tre större resväskor. Dessa bilar är utmärkt för er som väljer att prioritera komfort när ni reser. Med dessa bilarna kommer det för det mesta som standard utrustade med en skön interiör och högkvalitativa fjädringssystem som gör resan smidig och bekväm, även om man kör på gropiga vägar.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Mazda 6, Toyota Camry, Toyota Fortuner eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Oman

  Hyra lyxbilÄr ni ute efter att göra er semester lite mer speciell och minnesvärd. Då är en lyxbil rätta valet för er. Dessa premium bilar kommer att förhöja er semester i Oman och verkligen göra den oförglömlig. Passa på och gör det mesta av er semester och ta chansen att köra en av bilarna ni kanske har drömt om i hela ert liv.
  Populära lyxbilsmodeller: Lamborghini, Porsche, Ferrari, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka SUV i Oman

  Hyra SUVEn SUV är en garanti för stabilitet på vägen, en vacker design och mycket komfort för hela familjen. Dessa robusta bilarna skiljer sig från mängden med dess kraftfulla motor som hjälper er att erövra även de tuffaste körförhållanden som ni kan hitta i Oman. Med gott om förvaringsutrymme så är en SUV idealiska för längre familjeutflykter och weekendutflykter där ni kanske vill ha med er sportutrustning.
  Populära SUV-modeller: Toyota RAV, Toyota Prado, Mitsubishi Pajero och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Oman

  Hyra van/minibussVan/Minibuss-kategorin hittar ni de största bilarna i våran flotta. Dessa bilar är rekommenderade för personer som reser i större grupper på mer än fem personer. Det blir mer ekonomiskt om man väljer att ta en bil från denna kategori jämfört med att hyra två bilar. Här kan ni hitta bilar som har plats för nio personer och med gott om benutrymme och gott om plats för bagage.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Landcruiser, Ford Transit och många andra modeller.
  Skulle ni fortfarande vara osäker på vilken kategori som passar just era ändamål bäst, så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Våra hyrbils experter är redo att svara på alla era frågor och funderingar. Använd vår bokningsmotor för att kolla vårt utbud och göra en bokning. Ni kan enkelt nå oss per telefon: +46 10 888 66 52. Boka med oss för att få marknadens bästa priser.