Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I OMAN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Oman – Boka och spara

  Oman är ett arabiskt kungadöme som ligger på den arabiska halvön. Landet gränsar till bland annat Arabemiraten och Saudiarabien. Omans huvudstad heter Muskat och har ca. 30 000 invånare. Staden är en av de äldsta i hela arabvärlden och stadens gamla kärna är väl värd ett besök. Hyr bil i Oman och upplev detta exotiska ökenland.

  Eftersom Oman till största delen består av öken är det också den som är det största attraktionen för landets turister. Men en hyrbil i Oman kan du köra till "Det tomma kvarteret" - en vacker sandöken. Ta dock med en guide eftersom det inte är att rekommendera att resa runt på egen hand i öknen. Annars kan du vila ut på någon härlig sandstrand eller besöka magnifika moskéer I huvudstaden Muskat. I detta varma och gästvänliga land finns mycket att upptäcka. Kör din hyrbil till Salalah, landets näst största stad och njut av ett färgglatt djurliv och en härlig nature.

  Biluthyrning i Oman

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet i branschen. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser på biluthyrning. Boka hyrbil i Oman genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans eller om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på en flygplats eller på ett citykontor. Förgyll din semester med biluthyrning från Auto Europe!

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Oman International Airport

  Flottguide i Oman

  Körinformation i Oman