Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL NYA KALEDONIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Nya Kaledonien

  Besök Nya Kaledonien och kör runt på denna härliga ö. Med en hyrbil på Nya Kaledonien reser du snabbt och enkelt runt och kanske hittar din alldeles egna strand eller vik. Utgå från huvudstaden Noumea och res norrut, utmed kusten på antingen öst eller västsidan. Med Auto Europe kan du vara säker på att du får den billigaste hyrbilen på Nya Kaledonien. Hitta den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta på Nya Kaledonien nedanför. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker. Boka gärna hyrbil redan idag!

  Boka minikategori i Nya Kaledonien

  Hyra minikategoriMinikategorin är bäst för stadsturer på dessa franska ö grupper. Hämta en minibil för en snabb körning genom stadens gator och parkera enkelt. Minikategorin är perfekt för två resenärer med två väskor. Tack vare hur liten dessa bilarna är kommer det att underlätt att hitta parkrings plats och är mycket enkla att manövrera genom smala gränder och dylikt.
  Populära modeller i minikategorin: Hyundai i10, Volkswagen Up och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Nya Kaledonien

  Hyra ekonomikategoriVälj en ekonomibil om du behöver lite mer utrymme men ändå vill stanna på en låg budget. Återigen är den här fordonstypen perfekt om du inte planerar att köra alltför långa sträckor, och har plats till en stor och två mindre väskor. Idealt sett tar en ekonomibil upp till fyra personer. En bekväm bil att ta sig från hotellet till den varma sandstranden. En av den största fördelen med en bil från ekonomikategori är att dessa bilar är välkända för deras låga bränsle förbrukning. Så vill man hålla nere sin resebudget så är dessa bilarna ett utmärkt val.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Yaris, Seat Ibiza och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Nya Kaledonien

  Hyra kompaktkategoriDenna kategori är helt perfekt om du ska resa med fyra till fem personer, med två stora och två små resväskor. Gott benutrymme och låg bränsleförbrukning gör dina resor i en kompakt bil både bekväma och prisvärda. Med en kompakt bil får ni det bästa av vad mini bilarna har att erbjuda och känslan av att köra en bil från de större kategorierna.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai i20, Volkswagen Golf, Peugeot 308 och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Nya Kaledonien

  Hyra mellankategoriVälj en mellanstor bil för en smidig åktur, gott om utrymme som är perfekt för en liten familj som reser tillsammans. Till låga priser kommer bilarna från denna kategorin att hjälpa dig spara pengar utan att skära ner på bekvämlighet.Bra val om man funderar på köra utan för staden för att se öns sevärdheter. Detta är bland de mest prisvärda kategorierna om man vill ha en så effektiv bil som möjligt men är i behov av större utrymme än vad de mindre bilarna har att erbjuda.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Auris, Honda CRV, Dacia Duster eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Nya Kaledonien

  Hyra standard/fullsizeVälj en bil från den här kategorin om du reser som en familj och behöver mer utrymme för större resväskor. Den största skillnaden mellan mellanstorlek och standard/fullsizebilar är massor av plats i baksätet, vilket är användbart vid längre resor med barn eller vänner. Lädersäten, taklucka, sofistikerat ljudsystem och bra säkerhet kommer som standard i de flesta bilarna i denna kategori. Med tanke på dessa bilarnas storlek, kommer de utrustade med en kraftfull motor, så det är enkelt att brösta kullar och gör det bekvämt att köra på knöliga vägar.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Hyundai Accent, Chevy Cruze eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Nya Kaledonien

  Hyra lyxbilMed en lyxbil så kan ni cruisa runt de palm kantande stränderna i stil. Unna er det bästa utav de bästa med bilar från denna kategori. Vill ni sätta en guldkant på ert resande så är det här ni skall leta efter bilen just för er. Tag ert resande till en mer bekvämare och lyxigare nivå.
  Populära lyxbilsmodeller: Ferrari, Porsche, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka SUV i Nya Kaledonien

  Hyra SUVNär du besöker Nya Kaledonien och känner för ett äventyr med en bil som bröstar även de tuffaste terrängerna så det en SUV-bil ni bör kolla efter. De är pålitliga och robusta och tar er med enkelhet fram igenom tuff och utmanade terräng. Bagageutrymmet är stort, räkna med att kunna få plats 3 stora väskor och 2 mindre. Med en SUV hittar ni bland de säkraste bilarna på marknaden. Och är de bilar som är mest rekommenderade om man funderar på att bege sig ut där man vet om att det kan vara svårt att ta sig fram.
  Populära SUV-modeller: Suzuki Vitara, Opel Antara och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Nya Kaledonien

  Hyr van/minibussVill ni kunna ta med hela familjen utan att behöva oroa er över utrymme. Med en hyra av någon av bilarna från Van/Minibuss-kategorin behöver ni inte oroa er för utrymme., eftersom de kommer med ett enormt lastutrymme och med gott om plats inne i bilen. Är ni en större grupp så är det mer ekonomisk att hyra en bil från denna kategori än två eller tre från en annan. Var dock ute i god tid om ni funderar på att hyra en minibuss. Oftast har leverantörerna inte så många i sin flotta , och med tanke på hur populära de är att hyra , kan de vara svåra att få tag i under högsäsong.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Hyundai H1, Renault Traffic och många andra modeller.
  Vi hoppas att med denna information, vi har gjort det lite lättare för er att välja den kategori som passar just er. Använd vår bokningsmotor för att kolla vårt utbud och göra en bokning. Om där är något ni undrar över , eller behöver hjälp med, tveka då inte utan ring oss på +46 10 888 66 52. Våra hyrbils experter är redo att hjälpa till och svara på alla era frågor.