Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NYA KALEDONIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Nya Kaledonien - Boka och Spara

  Nya Kaledonien kallas ibland, med all rätt, för paradiset på jorden. Ögruppen ligger mitt emellan Australien och Fiji. Med en hyrbil i Nya Kaledonien är det enkelt att upptäcka denna fantastska ö. Ön bjuder på alla tänkbara aktiviteter. Vill du göra mer än att ligga på stranden har du alla möjligheter att prova på vattensporter, rida eller vandra i bergen. Nya Kaledonien tillhör Frankrike och parallerer brukar dras mellan Paris och huvudstaden Nouméa. I Nouméa finns härlig shopping och fina restauranger.

  Nya Kaledonien består av ett antal öar. Huvudön heter Grande Terre. Turismen växer sig allt starkare i Nya Kaledonien främst för det behagliga klimatet och för de korallrev som finns runt öarna. Auto Europe hjälper dig gärna att arrangera en bil åt dig i förväg. För att hyra bil på Nya Kaledonien måste du vara minst 21 år gammal. Själva körningen är väldigt enkel. Vägnätet är väl utbyggt och man kör på höger sida.

  Biluthyrning i Nya Kaledonien

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka hyrbil i Nya Kaledonien genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen eller på ett citykontor.

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - La Tontouta International Airport

  Flottguide i Nya Kaledonien

  Körinformation i Nya Kaledonien