Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL NORGE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Norge

  Ta en nordisk semester med biluthyrning från Auto Europe i Norge! Vare sig det är till kalla vintrar eller sköna sommardagar, kan du utforska det fantastiska norska landskapet i en robust SUV eller köra längs kusten i ett lyxfordon. Vi har det du behöver! Kolla in vår flotta för hyror i Norge.

  Boka minikategori i Norge

  Hyra minikategori En minibiluthyrning i Norge kommer att hjälpa dig spara pengar eftersom kollektivtrafiken tenderar att vara ganska dyr. Medan minibilar inte är lämpliga för fler än två personer med väldigt litet bagage, kan du fortfarande dra nytta av att hyra en minibil för att utforska städer i Norge eller för kortare resor.
  Populära modeller i minikategorin: Nissan Micra, Peugeot 107, Chevrolet Spark , Volkswagen Up, Citroen C1 med mera.

  Boka ekonomikategori i Norge

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar är ett prisvärt och bekvämt sätt att ta sig runt Norge på en budget. Hämta upp en ekonomibil i Oslo och ta en tur runt staden och dess omgivningar till en låg kostnad. Upptäck den orörda landsbygden, och otroligt inspirerande natur. En ekonomibil tar upp till tre andra passagerare runt om i landet.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Peugeot 208, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Hyundai i20, och mycket mer.

  Boka kompaktkategorin i Norge

  Hyra kompaktkategoriDe bilar som ingår i kompaktkategorin är extremt populära i Norge då de är mångsidiga och bränsleeffektiva. Var fri från alla begränsningar som kollektivtrafiken innebär och höga taxikostnader med en stabil kompaktbil från Norge. Ta med upp till fyra andra passagerare och njut av din semester!
  Populära modeller från kompaktkategorin: Volkswagen Golf, Toyota Auris, Volkswagen Golf kombi, Ford Focus och liknande bilar.

  Boka mellankategorin i Norge

  Hyra mellankategoriDet överlägset mest populära alternativet för bilhyra i Norge hos våra kunder som är på en kort semester är mellanstora bilar som har en bra kombination av komfort, optimal bränsleförbrukning och utrymme. Eftersom dessa fordon kommer i en mängd olika modeller kommer du att bli riktigt bortskämd när du väljer bil. Kolla in vårt urval och boka rätt bil till dig!
  Populära modeller i mellankategorin: Mercedes B Class, Volvo V40, Citroen C4 Aircross, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, med mera.

  Boka standard/fullsizebil i Norge

  Hyra standard/fullsizeBehöver du mer utrymme för bagage och fler passagerare? En standard/fullsizebil kan då uppfylla dina behov under en semester i Norge. Välj extra utrustning som skidräcke om du planerar ett spännande vinteräventyr, och dra nytta av bagageutrymmet, extra benrum och en pålitlig design som gör längre familjeturer bekvämare.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Passat, Volvo S60, BMW 3 Series, Mercedes C Class, Volvo S70 med mera.

  Hyr en lyxbil i Norge

  Hyra lyxbilÖka din körglädje med en lyxbil i Norge! Välj mellan sportiga bilar och kända märken som Mercedes, BMW och andra, och njut av frihet med en lyxbil i Norge!
  >Populära lyxbilsmodeller: BMW 3 Series, Volvo V60 kombi, Mercedes E Class kombi, Mercedes E Class, Mercedes GLC, Tesla Model S, Volvo V60 kombi Hybrid och andra.

  Boka SUV i Norge

  Hyra SUVTack vare sin robusthet är SUV-modellen ett bra val för alla terränger, speciellt för att åka på norska vägar på vid robusta landskap, steniga klippvägar och djupa gröna skogar. Alla entusiastiska förare kommer säkert att njuta av de norska vägarnas säkerhet när de utforskar detta mångsidiga fantastiska land.
  Populära SUV-modeller:Citroen C4 Aircross, Toyota Urban Cruiser, Ford Kuga, Toyota RAV 4, Volvo XC60, BMW X1 med mera.

  Boka Van/Minibuss i Norge

  Hyr van/minibussOm du reser med en större grupp, familj eller vänner kan du välja en enda hyra i stället för att hyra flera fordon samtidigt. Det blir inte bara ett billigare alternativ, det är också ett roligare sätt att resa. Vans kommer i olika modeller och ger dig gott om plats för ditt bagage.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Ford S-Max, Toyota Verso, Ford Tourneo, Volkswagen Caravelle och mycket mer.
  Gör en snabbsökning på vår hemsida för att hitta den perfekta hyrbilen i Norge. Om du är osäker, tveka inte att ringa oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). Vi är här för dig sju dagar i veckan!