Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL NORDIRLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Nordirland

  Det bördiga och gröna Nordirland lämpar sig perfekt för hyrbil. I Nordirland kan du besöka många små och mysiga städer och byar och hänföras av den dramatiskt vackra kustlinjen. Om du landar i Belfast kan du enkelt hämta hyrbil direkt på flygplatsen, annars erbjuder vi även biluthyrning exempelvis Londonderry. Auto Europe samarbetar med flera biluthyrare på Nordirland och kan på det viset erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Hitta den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta på Nordirland nedanför. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  Boka minikategori i Nordirland

  Hyra minikategoriMinikategori är utmärkt för ensamstående eller det par som reser med lite bagage för en stads semester. Storleken på en minibil gör den fördelaktig för körning i städer som Belfast och gör det betydligt enklare att finna parkering där det annars kan vara svårt att hitta. De är snåla i drift och kommer oftast i i formen av 2 dörrar med plats för två passagerare och 2 handbagage. Denna kategori är rekommenderad för 2 personer med ett bagage på 2 kabinväskor.
  Populära modeller i minikategorin: Kia Picanto, Chevy Spark, Fiat 500 och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Nordirland

  Hyra ekonomikategoriMed en ekonomibil kommer ni att resa som namnet antyder väldigt ekonomisk. Detta är den mest sparsamma bilkategorin för de som reser fler än två och vill ha en bil som inte spräcker ens resebudget. Precis som en minibil så utgör dessa bilar sig bäst för körning inom städerna med dess smidiga storlek. Upp till fyra passagerare får plats i dessa modeller och kan ha plats till en stor resväska och en kabinväska.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Corsa, Ford Fiesta och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Nordirland

  Hyra kompaktkategoriSom den största kategorin utav de mindre bilarna erbjuder en kompaktbil upp till fem platser och betydligt mer benutrymme. Med ett förvarings utrymme som får plats till två resväskor och en kabinväska så är de ett säkert väl för de som har lite mer packning med sig. Med dess starka motorer så funkar de även om man vill göra utflykt och utforska den irländska landsbygden.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Ford Focus, Renault Clio, Fiat 500L, Fiat Punto och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Nordirland

  Hyra mellankategoriSiktar ni på att resa mer utanför städerna och uppleva den magiska naturen Irland har att erbjuda eller om ni är i behov av mer packnings möjlighet så äe en bil från mellankategorin värt att fundera över. Fem passagerare får enkelt plats i en av dessa bilar och reser bekvämt när ni tar er ut för att uppleva alla sevärdheter landet är fullt med.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Octavia, Renault Fluence, Suzuki Vitara eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Nordirland

  Hyra standard/fullsizeEtt klassisk val för familjer och grupper på fem resenärer som önskar att ta sig runt i den bästa komforten man kan tänka sig. Mycket kraftfulla motorer och spatiös inredning gör det enkelt och skönt att ta sig runt. Och med en sådan här bil från denna kategori , behöver man inte oroa sig för att få med sig sitt bagage. Med plats för 2 stora resväskor och 2 mindre väskor så kan ni med en enkelhet packa ner allt ni behöver för er semester. Boka standard/fullsizebil och ta vara på utrymmet och sträck på benen under långa resefärder.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Audi A4, VW Jetta, Ford Mondeo eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Nordirland

  Hyra lyxbilSkäm bort dig själv och res i absolut bästa stil. Uppfyll era drömmar om att kunde ratta en lyxbil genom Belfast gator. Man lever bara en gång och ni är absolut värt det finaste man kan boka. Med Auto Europe har ni den unika möjligheten att få den fina äran att köra i välkända bilmärken. Tag ert resande till en helt annan nivå och förverkliga eran dröm.
  Populära lyxbilsmodeller: Ferrari, Porsche, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka SUV i Nordirland

  Hyra SUVBakom ratten på en av våra SUV-bilar kommer ni att tackla alla typer av terräng som Irland har att erbjuda. Oavsett vägunderlag så färdas dessa bilar fram enkelt och även de tuffaste platserna kommer att kännas som att färdas på moln. Med deras unikt kraftfulla motorer finns där inte mycket hinder som de klarar av. Sitt bekvämt och res säkert över vildmarken och känn att ni kommer kunna njuta mer av eran semester.
  Populära SUV-modeller: Volvo XC60, Toyota RAV 4 och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Nordirland

  Hyr van/minibussOm ni har rest i en större grupp till Nordirland, funderar då på att boka en bil från Van/Minibuss-kategorin. Det är betydligt mer ekonomisk för en grupp att hyra en av dessa stora skönheter än att gruppen hyr mer än en bil. Förutom att spara en slant, får man även det härliga känslan att resa i grupp och delge med att man ser under sin bilresa. Med en av dessa giganter så är ni inga som helst problem att få med er allt ert bagage.
  Populära Van/Minibuss-modeller: VW Sharan, Ford Galaxy och många andra modeller.
  Nu när ni har sett vilka kategorier vi har att erbjuda, hoppas vi på Auto Europe vi har gjort valet enklare att hitta rätt sort bil för just er. Med vår moderna och snabba sökmotor hittar ni endast med en knapptryckning alla de bilar som finns tillgängliga för de datum ni funderar på att resa. Skulle några frågor uppstå under er bokning, är våra hyrbils experter alltid redo att hjälpa till. Ni når dem enkelt via telefon på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan. Boka med oss för att få marknadens bästa villkor och priser!