Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MONTENEGRO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Montenegro

  Hyr bil i Montenegro och upplev detta gömda och trolskt vackra land. Bila längs med den Adriatiska kusten eller kör i vackra alplandskap. Boka biluthyrning från Podgorica och du är snabbt på väg. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Montenegro och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Sök upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  Boka minikategori i Montenegro

  Hyra minikategoriMinikategorin är mycket fördelaktig för de som är ute efter de mest bränsle snåla bilarna och väl manövrerbara bilar , som lämpar sig utmärkt för stadskörning. Om ni är ensam eller reser som ett par med lätt packning och inte funderar på att köra långa sträckor så är dess bilarna helt rätt för er. Räkna med två kabinväskor i bagageutrymmet.
  Populära modeller i minikategorin: Chevrolet Spark, Toyota Aygo och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Montenegro

  Hyra ekonomikategoriOm ni vill ha samma fördelar som med mini bilarna men behöver lite mer utrymme så kan det vara smart att ta sig en titt på en av våra ekonomibilar. Bilar i denna kategori kommer med 2 och 4 dörrars modeller och i själva bilen är där 4 sittplatser. 4 vuxna kommer finna att det är väldigt trångt, och med ett bagage utrymme på en stor väska så är bilar i denna kategori mest lämpade för två vuxna och kanske ett litet barn.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Ford Fiesta, Citroen C3, Opel Corsa, Renault Clio eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Montenegro

  Hyra kompaktkategoriMed en kompaktbil från Auto Europe hittar ni bilar som är mer stabila på vägen än föregående kategorier, trots större motorer så påverkas inte bränsle effektiviteten allt för mycket. Räknas bland de mest ekonomiska bilarna man kan hyra med tanke på storlek och förbrukning. De kostar lite mer, men med det tillkommer mer plats och förvarings möjligheter. Med en kompakt bil får ni plats med en stor väska och en kabin väska.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Renault Megane, Ford Focus, Citroen C4, Opel Astra eller liknande bilar.

  Boka mellankategorin i Montenegro

  Hyra mellankategoriFör familjer och små grupper som ska på längre resor är det definitivt ett utmärkt val att hyra en bil från mellankategorin. Med en blandning mellan pris och komfort, ger de ett stort värde för pengarna. Bilar i denna kategori är bra för par och små familjer som reser runt Montenegro. Passar även bra för längre utflykter då man har hyfsat gott om plats för benen.
  Populära modeller i mellankategorin:: Mazda 3, Dacia Duster, Renault Fluence och liknande bilar.

  Boka standard/fullsizebil i Montenegro

  Hyra standard/fullsizeOm ni planerar att åka ut på längre dagsutflykter eller ta er mellan städer, då är en bil från standard/fullsizekategorin värt att fundera över. Med dess kraftfulla motor så kan man med enkelhet täcka större sträckor och färdas bekvämt. De är bekväma och rymliga för att rymma upp till fem personer med två eller tre resväskor. Detta är ett underbart alternativ till ofta dyra taxibilar, bussar och tåg, där transportnätet inte alltid täcker alla vackra platser i Montenegro.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Kuga, Chevy Captiva, Ford Transit och fler.

  Hyr en lyxbil i Montenegro

  Hyra lyxbilLyxbilarna behöver ingen speciell introduktion eftersom de är ett löfte om komfort och stil. Funderar ni en ta er runt i en bil som får alla andra att vända sig runt och kolla på er i avund så är det en av dessa bilar ni bör välja. Glida runt i en av de härliga städerna med en lyxbil många bara kan drömma om att få chansen att köra är en upplevelse för sig. Varför inte unna er det bästa av det bästa, det är ni väl värda!
  Populära lyxbilsmodeller: Ferrari, Aston Marting, Lamborghini, Maserati, Rolls Royce och många andra lyxiga bilar.

  Boka SUV i Montenegro

  Hyra SUVSUVs är bra för utmanande terräng och vägar. De är stabila och pålitliga bilar som tar dig säkert till er slut destination. En SUV-bil är ett populärt val för de som önskar att fokusera mest på sport aktiviteter under deras semester. Med en sådan bil kan ni med enkelhet ta er till ställen där en normal bil inte kunna ta sig fram, som till avskiljda stränder. Om det är förvarings utrymme ni behöver, så kommer en SUV inte att göra er besviken , med dess bagageutrymme för fyra väskor i varierande storlek.
  Populära SUV-modeller: Ford Kuga 4x4, Dacia Duster 4x4 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Montenegro

  Hyra van/minibussVans/minibuss-kategorin är ett bra sätt att resa med en större grupp, eftersom här finns bilar som rymmer upp till nio personer. Med en uppsjö av inbyggda funktioner, stabilitet och komfort är de ett utmärkt sätt att utforska och uppleva Montenegro i en större grupp. Det gör inte bara upplevelsen roligare och praktisk, ta er en titt på vårt bred urval för att hitta rätt minibuss för just ert sällskap.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Ford C-Max, Volkswagen Touran, Citroen C4 Grand Picasso, Renault Traffic och andra modeller.
  Om ni fortfarande är osäker på vad för kategori ni bör välja för er semester kan ni ringa till våra hyrbils experter på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna. Med över 60 års erfarenhet i branschen så har vi den expertis som kan hjälpa er att hitta just det bästa för just era ändamål. Om ni redan vet vad ni är ute efter, kan ni med enkelhet använda våran sökmotor för att se vad våra leverantörer har för bilar tillgängliga på de datum ni vill ut och resa. Med en hyrbil från Auto Europe kan ni med enkelhet ta er till de bästa sevärdheterna i Montenegro och skapa minnen som varar hela livet.