Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MEXIKO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Mexico

  Mexiko, som är ett mycket efterfrågat resmål, lockar semesterfirare från hela världen, året runt. En resa till Mexiko kräver lite förberedelser så att du, när du är på semester, kan resa problemfritt. Det är här Auto Europe kommer till nytta - vi introducerar dig till våra biluthyrningskategorier för Mexiko, så att du kan fatta ett välgrundat beslut om vilket fordon du ska välja för din nästa resa.

  Boka minikategori i Mexiko

  Hyra minikategoriEn minibil kommer vara din bästa vän i den urbana djungeln Mexiko City. Minibilarna kan rymma upp till två reseväskor och är perfekt för dem som reser ensamma eller i par. Dessutom är dessa fordon billiga att hyra och lätta att manövrera och parkera.
  Populära modeller från minikategorin: Chevy Spark, Hyundai Grand i10, Dodge Atos och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Mexiko

  Hyra ekonomikategoriDenna kategori har lite större bilar än minikategorin, men ekonomibilar har fortfarande låg bränsleförbrukning och kan hyras till konkurrenskraftiga priser. Med plats för fem personer rekommenderas ekonomikategorin för fyra personer med en stor resväska och två mindre väskor.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Kia Rio, Renault Logan, Nissan March och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Mexiko

  Hyra kompaktkategoriBilar inom kompaktkategorin ger tillräckligt med komfort vid körningar utanför städer för upp till fem personer med två stora bagage och en liten väska. Kompakta bilar ett bra val för rundturer i städer såväl som landsbygdsturer och utflykter till stränderna.
  Populära modeller från kompaktkategorin: VW Golf, Chevy Aveo, Toyota Yaris och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Mexiko

  Hyra mellankategoriBilar i mellankategorin är ett idealiskt val om du vill åka på en road trip i Mexiko. Mellankategorin kännetecknas av gott om benrum och rymligt bagageutrymme med kapacitet att rymma två stora bagageväskor och en mindre väska. Om du reser långa sträckor rekommenderar vi dessa fordon för grupper om fem passagerare.
  Populära modeller i mellankategorin: VW Vento, Seat Toledo, Nissan Versa och andra modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Mexiko

  Hyra standard/fullsizeFrån Stillahavskusten till Mexikanska golfen, kan man åka runt landet från väst till öst i en bekväm standard/fullsizebil. Tack vare kraftfulla motorer och gott om utrymme för benen är resor med dessa fordon både bekväma och säkra. Dessutom erbjuder dessa bilar stora bagageutymmen, utformade för att rymma två stora resväskor och två mindre.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Hyundai Elantra, Toyota Camry, Dodge Avenger och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Mexiko

  Hyra lyxbilOm du har möjlighet att sträcka din budget lite längre, har vi något speciellt för dig. Lyxbilar och sportbilar från vår lyxbilsflotta som kommer skapa minnen för livet! Kör i en av våra lyxbilar, utformade för att möta de högsta förväntningarna.
  Populära lyxbilsmodeller: VW Passat, BMW 320i, Chrysler 300 och andra modeller.

  Boka SUV i Mexiko

  Hyra SUVAtt köra på de mest krävande terrängerna är inga problem i en SUV-bil. Om du reser med mycket bagage kommer dessa bilar säkert att vara det bästa valet eftersom de ger stort bagageutrymme som ger möjlighet att ha med tre stora resväskor och två små väskor.
  Populära SUV-modeller: Kia Sportage, Toyota RAV 4, Jeep Patriot och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Mexiko

  Hyr van/minibussOm du reser med en grupp av mer än fem personer, är ditt bästa val att hyra en van. Inte bara kommer du att spara på att hyra en van/minibuss i stället för två mellanstora bilar, du kommer också att kunna vara tillsammans med alla dina resekamrater.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Sienna, Chrysler Town and Country, Dodge Journey och andra modeller.
  Om den här guiden som förklarar de tillgängliga biluthyrningskategorierna i Mexiko har tagit dig närmare ett beslut, är nästa steg att ta en titt på vår bokningsmotor. Klicka igenom våra erbjudanden och boka i tre enkla steg med vår säkra sida. Om du behöver mer hjälp eller har några frågor, vänligen kontakta vårt team genom att ringa +46 10 888 66 52 eller maila oss på seres@autoeurope.de. Auto Europes hyrbilsspecialister hjälper dig gärna att välja och boka din hyrbil samt svara på eventuella frågor du kan ha.