Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MAURITIUS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Mauritius

  Upplev paradiset med en hyrbil i Mauritius. Denna ö erbjuder sina besökare inte bara vackra stränder, ändlösa bad möjligheter och en massvis av sol, utan också attraktioner som Blue Penny Museum och Minaskhi, det unika hinduiska templet. Allt detta är enkelt att nå med hjälp av en hyrbil, och med Auto Europe stora utbud hittar ni lätt en bil som passar era ändamål. Här nedan listar vi en översikt på de kategorier vi erbjuder för uthyrning i Mauritius.

  Boka minikategori i Mauritius

  Hyra minikategori En bil från minikategorin är lämpligast om ni är ensam eller ett par med lite bagage och ni inte kommer att köra allt för långt. Bilar från denna kategori är mest lämpade för stads sightseeing. Med tanke på hur små bilarna är i mini kategorin gör att det är enkelt att hitta parkerings platser även i trånga gator. Även om det normalt kan få plats till upp till fyra passagerare utan bagage, är de idealiska för två personer och kortare resor.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat 500, Citroen C1 och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Mauritius

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar kommer i en mängd olika modeller och är ett kostnadseffektivt sätt att komma runt på. Du sparar inte bara pengar utan också din dyrbara semestertid. Med bilarna från ekonomi kategorin kan man få plats upp till 5 personer i bilen, men är inte rekommenderat. Dessa bilar är snäppet större än de från minikategorin. Bagaget är likvärdig med en minibil, alltså 1 stor resväska.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Hyundai i10, Nissan Micra och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Mauritius

  Hyra kompaktkategori En bra kombination av bränsleeffektivitet och tillräckligt med utrymme får ni med en kompaktbil. Dessa är utmärkta om ni planerar dagsutflykter utanför staden. Eller om ni funderar på att köra till några olika stränder. Med en kompakt bil har ni en blandning av de större och mindre bilarna. Med en motor och ett utrymme som påminner de större bilarna medans ni har de ekonomiska fördelarna som med de mindre bilarna. Med en kompakt bil kan ni enkelt ta er till alla era tänkta sevärdheter.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai Accent, Mitsubishi Lancer, Hyundai Elantra, Nissan Almera, Suzuki Ciaz och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Mauritius

  Hyra mellankategoriAtt välja en bil från denna kategori kommer ger dig extra bagageutrymme för ännu mer bagage, upp till 2 stora väskor och 1 kabin väska finns det plats till. . Biluthyrning i mellankategorin kommer att hjälpa dig oavsett syftet med din resa i Mauritius. Trots att de är större i storlek så är de bland de mest bränsle effektiva bilarna. Passar utmärkt för den mindre familjen.
  Populära modeller i mellankategorin:: Hyundai Creta, Isuzu D-Max, Nissan Gran Livina eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Mauritius

  Hyra standard/fullsizeOm ni behöver mer benutrymme i bilen än övriga kategorier och har en del bagage med er, då är det en standard/fullsizebil som bäst uppfyller dina behov under en semester i Mauritius. Den pålitliga designen gör långa familjeresor bekvämare. Räkna med bilar som har plats upp till 2 stora resväskor och 3 kabinväskor samt gott om plats för 5 passagerare.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: : Ford Fusion, Toyota Avanza, Nissan NP-300, BMW 316, Kia Sorento eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Mauritius

  Hyra lyxbilNär ni väl har tagit er hela vägen till Mauritius så kan det vara väl värt att välja att färdas i riktigt komfort och lyx. Höj din vistelse till en helt ny nivå genom att resa runt med några av de absolut lyxigaste bilarna ni kan tänka er. Njut av den ultimata komforten en lyxbil kan skänka er. Passa på att unna er det bästa!
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes AMG GT S, Porsche Cavenne Turbo, Ferrari 458 Italia, Jaguar XK eller andra lyxiga märken.

  Boka SUV i Mauritius

  Hyra SUVSUV-bilar med dess stora insida kommer ge er och era passagerare gott om plats och kommer ge er en av de bästa kör upplevelserna . Och med dess kraftfulla motorer, så klarar de även de allra tuffaste vägarna. Utforska Mauritius i en SUV och var noga med att boka i förväg, eftersom dessa bilar snabbt hyrs ut på grund av stor efterfrågan.
  Populära SUV-modeller: Hyundai iX35, Nissan X-Trail, Jeep Renegade och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Mauritius

  Hyr van/minibussVan/Minibuss-kategorin är de största bilarna i våran flotta. Och är ett utmärkt val då det blir billigare än att hyra två eller tre bilar samtidigt. Om ni är många i sällskapet så är det bilar från denna kategori som erbjuder bäst komfort och bäst packnings möjligheter. Eller om ni skall få plats med massa sport utrustning så dessa att rekommendera. Hitta rätt bil för er i vårt breda urval med hjälp av vår sökmotor.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Kia Carnival, Toyota Corolla Estate, Honda Mobilio och många andra modeller.
  Om du fortfarande är osäker på vilken kategori som passar just er bäst, ring då till våra hyrbils experter på +46 10 888 66 52 . Vi på Auto Europe med vårt prisbelönade kundservice svara gärna på alla frågor ni kan tänkas ha är kan hjälpa er att finna just den bil som passar era behov bäst.