Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MAURITIUS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil på Mauritius till de bästa priserna

  Öster om Afrika och öster om Madagaskar ligger Mauritius. Mauritius blev en självständig stat 1968, efter att ha tillhört både Nederländerna, Frankrike och Storbritannien. Ett mycket välutbyggt vägnät med vägar av bra kvalitet gör det idealt att uppleva er semester med en hyrbil på Mauritius. Tänk dock på att landet har vänstertrafik.

  Upptäck Mauritius med hyrbil

  För att kunna hyra bil på Mauritius måste du hos flesta av biluthyrarna vara minst 23 år. Ditt körkort ska du ha haft i minst ett år. Med biluthyrning på Mauritius tar du dig till platser dit turistbussarna inte når. Paradisön erbjuder allt som du kan önska. Varmt klimat, strålande sol, kritvita stränder och god mat. Utanför Mauritius finns även fina korallrev för den som är intresserad av att dyka eller snorkla. Med en hyrbil på Mauritius kan du ta resan i ditt eget tempo. Mer om att köra bil på Mauritius finns här.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare såsom Avis, Hertz och Europcar. Vi ger alltid lägsta möjliga priser och bästa möjliga service. Boka hyrbil på Mauritius genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på Mauritius flygplats eller på ett citykontor i någon av städerna. Vi erbjuder även bland annat hyrbil i Sydafrika och hyrbil i Namibia.