Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MARTINIQUE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Martinique

  Besök den karibiska paradisön Martinique. Denna lilla ö lämpar sig utmärkt för att ta sig runt med en hyrbil. När ni själv kan köra runt ön så ger det er möjligheten att hitta undangömda juveler. Kanske lyckas ni hitta er alldeles egna strand eller vik. Auto Europe samarbetar med flera olika biluthyrare på Martinique och kan på det viset erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Hitta den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta på Martinique nedanför. Med vår långa erfarenhet i branschen kan vi även erbjuda marknadens absolut bästa priser. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker. Boka gärna hyrbil redan idag!

  Boka minikategori i Martinique

  Hyra minikategoriMed tanke på att ön inte är speciellt stor, endast 65 kilometer lång så fungerar en mindre bil utmärkt för att ta sig runt. Med en bil från minikategori hittar ni bilar som är lämpliga för 2 personer med ett utrymmer för 2 kabinväskor. Med en sådan här liten bil så blir det enkelt att hitta parkering i städernas ibland trånga gator.
  Populära modeller i minikategorin: Ford KA, Renault Twingo, Suzuki Ignis, Peugeot 108 och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Martinique

  Hyra ekonomikategoriHar hittar ni samma fördelar som med en bil från minikategorin, fast med plats för fler i bilen. Dessa bilar har offrat bagage utrymme för att kunna få plats upp till fyra personer. Medans utrymme är mindre, endast 1 kabin väsa får plats. I ekonomikategorin finner ni bilar i många olika modeller och är bland de mest prisvärda bilarna med tanke på storlek, bränsleförbrukning och hur enkla de är att köra.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Karl, Dacia Sandero, Renault Clio, Citroen C3, Peugeot 208 och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Martinique

  Hyra kompaktkategoriÄven om Marinique är en liten ö , så finns där en hel del att utforska. Skall man spendera en hel dag att köra från strand till strand , eller ta sig runt alla sevärdheter , så kan det vara skönt med en bil där man har lite bättre plats för benen. Med en kompaktbil får ni plats upp till fem personer och ni kan får med er 3 väskor i varierande storlek.
  Populära modeller från kompaktkategorin: VW Golf, VW Coccinelle, Peugeot 301, Citroen C4 och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Martinique

  Hyra mellankategoriMellankategorin är för er resenärer som är ute efter effektiva bilar med låg bränsleförbrukning men har ändå en luftig insida. Denna bil är idealisk för små familjer, och i en bil från mellankategorin får ni plats upp till fem personer och har plats för två stora väskor och en kabin väska. Kolla in vårt utbud för att få en liten idé vad för sorts bilar som räknas in i denna kategori.
  Populära modeller i mellankategorin: Audi A1, Nissan Qashqai, Dacia Duster eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Martinique

  Hyra standard/fullsizeVill ni ha ännu mer utrymme och komfort än vad de andra kategorierna erbjuder så är standard/fullsizebil för er. Denna kategori är utmärkt för de som reser med familjen. Utrustade med kraftfulla motorer, susar ni enkelt fram mellan stranden och sevärdheterna. Med den sköna känslan att tura runt på ön med en standard bil kommer ni att märka av hur skönt det är med extra plats för benen om känner sig för att sträcka ut sig lite.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Jaguar XE, Audi A3, BMW X1, Renault Talisman, Peugeot 3008 eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Martinique

  Hyra lyxbilBästa sättet att uppleva denna flotta ö full med elegans och skönhet är med en lyxbil. Har ni väl kommit till Martinique kan man lika väl spendera sin semester i fullständig lyx och njuta av den härliga känslan som endast en premium bil från Auto Europe kan tillbringa. Pass på och skäm bort er lite och välj att färdas i stil.
  Populära lyxbilsmodeller: Ferrari, Porsche, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka SUV i Martinique

  Hyra SUVInte för att där finns mycket krävande terräng i Marinique, men en bil från SUV-kategorin är väl värt det för de som vill ha en kraftig bil där man med enkelhet kan sträcka ut sig och behöver bekymra sig över plats för benen. Dessa stora bilar kan får ni plats med 3 stora väskor och 2 kabinväskor.
  Populära SUV-modeller: Kia Sportage, Land Rover Discovery, Dacia Duster, Renault Kadjar och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Martinique

  Hyr van/minibussReser ni med en stor familj eller ett större sällskap så är en bil från Van/Minibuss-kategorin att rekommendera. När ni är många som skall till en av de glänsande stränderna , så är det bättre med en minibuss med plats för upp till nio personer än att köra två mindre bilar. Här finner ni de bilar med bäst benrum och bra utrymme att förvara ert bagage. Var ute i god tid för att boka dessa bilar, eftersom de är mycket populära och försvinner snabbt under högsäsong.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Renault Grand Kangoo, Dacia Lodgy, Citroen Jumpy, Renault Traffic och många andra modeller.
  En semester i Martinique kommer att skapa många långlivade och härliga minnen. Ta er runt med en hyrbil som är rätt för just er och njut av öns luxuösa och charmiga atmosfär. Skulle ni fortfarande vara osäker på vilken kategori är rätt för er , eller har funderingar så är vårt team med hyrbils experter redo . Vår prisbelönade kundservice är redo alla dagar i veckan för att kunna svara på era frågor och hjälpa er att hitta rätt. Spatsera runt på vår hemsida för att kolla vårt enorma utbud och få en överblick vad som finns för de datum ni önskar ha er semester. Ni kan med enkelhet nå en av oss på +46 10 888 66 52 för support och bokningar.