Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MALTA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Malta

  Varför skulle du inte få lite sol och Medelhavsglöd i Malta? Auto Europe kan vara din resepartner och hjälpa dig att utforska denna underbara ö med hyrbil på Malta. För större flexibilitet och rörlighet på öar, är det mycket lämpligt att hyra en bil och spara din dyrbara semestertid.

  Boka minikategori i Malta

  Hyra minikategori Minibilar är en av de mest populära biluthyrningskategorierna för resor på öar. De är ett utmärkt val för unga par med mycket lite bagage. Minibilar är små och smidiga, och perfekta för att köra till närliggande stränder, upptäcka avskilda vikar, eller besöka de historiska gamla städerna på ön.
  Populära modeller i minikategorin:Peugeot 107, Peugeot 108, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Toyota Aygo och många fler.

  Boka ekonomikategori i Malta

  Hyra ekonomikategoriEtt annat ganska prisvärt men ändå bekvämt sätt att komma runt ön Malta är med en av våra ekonomibilar. Priserna skiljer sig inte för mycket jämfört med föregående minikategorin, men ekonomibilsmodeller ger dig lite mer plats för två personer och två små resväskor. Annars kan fordonet ta upp till fyra passagerare utan bagage.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Citroen DS3, Peugeot 208, Fiat Panda, Kia Picanto, Kia Rio, Peugeot 208 och många fler modeller.

  Boka kompaktkategorin i Malta

  Hyra kompaktkategori För mer komfort och lite extra benutrymme, välj en kompakt biluthyrning på Malta och njut av mångsidigheten hos våra kompaktbilar, eftersom de kommer i en mängd olika modeller. Med ett så stort utbud blir du riktigt bortskämd med alla val och kommer säkert hitta fordonet som helt uppfyller dina behov.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Peugeot 308, Chevrolet Kalos, Chevy Aveo, Nissan Juke, Hyundai i10, Opel Astra, Citroen C4 och andra fordon.

  Boka mellankategorin i Malta

  Hyra mellankategoriReser du med fler passagerare? Njut av bekvämligheten i en mellanstor bil på Malta som rymmer upp till fem passagerare, tillsammans med två stora resväskor och ett litet bagage. Med en optimal storlek och funktionalitet är mellanstora bilarr en utmärkt kategori som passar de flesta resenärer. Tack vare sin storlek är bilarna i mellankategorin ganska lätta att köra även på smala vägar.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla, Peugeot 3008, Citroen C4 Picasso, Opel Zafira, Peugeot Partner, med mera.

  Boka standard/fullsizebil i Malta

  Hyra standard/fullsizeNär du reser med familj eller flera passagerare med mer resväskor, kan du dra nytta av våra biluthyrningsmodeller i standard/fullsize-kategorin på Malta. Bilarna är inte bara rymliga, men också mångsidiga och med gott om utrustning, och du kan göra ännu längre road trips med barn.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin Toyota Avensis, Alfa Romeo 159, Peugeot 508, Peugeot Expert, Nissan NV200, Ford Kuga och många fler.

  Hyr en lyxbil i Malta

  Hyra lyxbilFör en extra touch av glamour på ön, kolla in våra prisvärda erbjudanden för lyxbil i Malta. Kör ner kusten i en konvertibel och bli kysst av solen på en härlig road trip runt ön. Du kan välja en premiumbil från kända biluthyrningsvarumärken som Peugeot, Fiat, Ford och många fler.
  Populära lyxbilsmodeller: Peugeot 308 Cabrio och Peugeot Expert.

  Boka SUV i Malta

  Hyra SUVSUV-fordon är pålitliga fordon som hjälper dig att ta itu med även de hårdaste körområdena. Deras robusthet skiljer dem från de tidigare nämnda bilkategorierna. Med gott om utrymme är SUV-bilar idealiska för längre familjeturer och helgresor där du även kan ta med sportutrustning.
  Populära SUV-modeller: Ford Kuga

  Boka Van/Minibuss i Malta

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin är alltid de bästa uthyrningsalternativen för flera passagerare som letar efter prisvärd biluthyrning. Denna typ av bilar kan också låta dig tillbringa din semester tillsammans som en grupp och ha roligare samtidigt som du kör då det är betydligt billigare än att hyra flera fordon samtidigt.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Peugeot Expert, Nissan NV200, Citroen Dispatch, Peugeot Tepee, Ford Tourneo och många fler.
  Nu när du har en överblick över de biluthyrningsmodeller som finns på Malta, hoppas vi att du kan göra ett välgrundat val. Om du är osäker, vänligen ring våra bokningsagenter på +46 10 888 66 52 som inte bara kan svara på frågor, utan också hjälpa dig göra din bokning. Du är också välkommen att använda vår säkra online-bokningsmotor och slutföra din bokning i tre enkla steg.