Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL LITAUEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Litauen

  Hyrbil i Litauen, hämtar ni enkelt upp i antingen huvudstaden Vilnius, Kaunas, kustorten Klaipeda eller i badorten Palanga. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Litauen och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över bilflottan nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och i olika prisklasser.

  Boka minikategori i Litauen

  Hyra minikategoriMinikategori är den minsta bilklassen som ni kan hyra i Litauen. Perfekt för ensam resande eller för par med två mindre resväskor. Minibilarna är effektiva at ta sig runt i städer som Vilnius. Om ert resande sker mest i städer så är en minibil er bästa vän. Dess bränslesnåla motorer och storlek gör stadskörning till en barnlek. Där andra bilar kommer ha problem att hitta parkeringsplats, kan ni enkelt parkera bilen och slippa hålla på att böka fram och tillbaka för att stå rätt.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat Panda, Suzuki Swift och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Litauen

  Hyra ekonomikategoriSamma fördelar som en minibil fast med plats för 4 personer. Fyra fullvuxna kommer att känna att det är hyfsat trångt. Men för småbarns familjer är de utmärkta. Så om ni letar efter en ekonomisk bil för att hålla nere er resebudget och ha en smidig bil att utforska allt vad städerna har att erbjuda, välj då en bil från ekonomikategorin .
  Populära modeller från ekonomikategorin: Fiat Punto, Ford Fiesta och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Litauen

  Hyra kompaktkategori Med gott om benutrymme och låg bränskeförbrukning gör det dina resor med en kompaktkategorin både mycket prisvärda och komfortabla. Med plats för tre till fyra passagerare med två vanliga resväskor och en mindre, kan det inte gå fel med en kompaktbil.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Toyota Auris, VW Golf och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Litauen

  Hyra mellankategori Funderar ni på att utforska sevärdheter i Litauen som kräver en längre körsträcka för att ta sig dit. Överväg då att välja en mellanbil som med dess rymliga insida enkelt hyser fem passagerare. Med en mellanbil har ni möjligheterna att få med er två stora resväskor och två mindre kabinväskor i bagageutrymmet. Med bilens kraftfulla motorer så kommer körupplevelsen bli betydligt bättre för er och era medresenärer.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla, Volkswagen Jetta eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Litauen

  Hyra standard/fullsizeMycket bättre än så här blir det inte i hyrbils väg. Med en standard/fullsize bil har ni möjligheten att boka bilar som kommer med top utrustning och maximal komfort för att göra er körning till den bästa upplevelsen. De här bilarna är mycket populära val för familjer och mindre grupper på fem personer som behöver bra med plats för deras bagage. De flesta modellerna kommer med plats för 2 stora resväskor och 2 eller 3 mindre väskor. Få ut mer av er resa i Litauen och njut av det extra benutrymmet.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Hyundai i40, Ford Tourneo eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Litauen

  Hyra lyxbilVarför inte lyxa till er resa ordentligt. Man lever bara en gång och har man chansen att uppfylla någon av sina drömmar, bör man ta den möjligheten. Med Auto Europe kommer ni få den unika chansen att kunna köra eran drömbil. Ratta runt i städerna med en Lamborghini och känn er som en kung. Skapa minnesvärda ögonblick och bästa tänka bara körupplevelse med oss. Hitta rätt lyxbil för er och tag ert resande till sjunde himlen.
  Populära lyxbilsmodeller: Maserati, Lamborghini, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka SUV i Syrien

  Hyra SUVI ett land som uteslutande består av platta landskap och kullar som kan bli till en rejäl utmaning när väl vinter kommer, kan ni enkelt med en SUV att mäkta av alla tänkbara hinder som vägunderlaget kan uppvisa. Gör er semester så säker som möjligt och boka en SUV och passa på att njuta av det underbara vrålet från deras kraftfulla motorer.
  Populära SUV-modeller: Toyota RAV, Honda CRV och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Litauen

  Hyr van/minibuss Denna kategori riktar sig mot de resenärer som reser i större grupper. Beroende på vilken modell ni väljer så kan ni itta minibussar som rymmer upp till nio personer med medföljande bagage. Ett litet tips för de som reser med en grupp på fem personer. En sju sitsig bil är ett utmärkt val för en sådan grupp med tanke på allt extra bagage man kan få med sig. Utmärkt val för de som tänk ha med sig sportutrustning eller har flera stora resväskor de behöver ha plats med. Välj mellan alla Van/Minibuss modeller vi har för att hitta den som passar er bäst.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Renault Traffic och många andra modeller.
  Med ett sådant stort utbud av hyrbilar som Auto Europe erbjuder är det inte lätt att hitta rätt. Utnyttja våran erfarenhet och ring till våra hyrbils experter som är tillgängliga alla dagar i veckan. Ni når dem väldight enkelt genom att ringa +46 10 888 66 52. Och de kommer guida er rätt så att ni får rätt bil för era ändamål till bästa tänkbara priser. Med oss hittar ni bilar från alla tänkbara leverantörer, globala och lokala. Och vi erbjuder just er marknades lägsta priser. Så boka och spara med oss!