Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL LETTLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Lettland

  Det baltiska landet och ett framstående turistmål, Lettland, har många höjdpunkter som är värda ett besök och en av dem är Riga - den europeiska Kulturhuvudstaden 2014. Oavsett om du är i Lettland, kommer en välorganiserad biluthyrning från Auto Europe säkert att ta din lettiska upplevelse till en helt ny nivå. Kör lätt och bekvämt runt Lettland och besök de viktigaste turistattraktionerna i en prisvärd och pålitlig bil. Nedan följer en översikt över tillgängliga bilklasser från våra partners i Lettland.

  Boka minikategori i Lettland

  Hyra minikategoriBesök Riga, Lettlands huvudstad, med en minibil från Auto Europe. Staden erbjuder kulturella evenemang, underbar arkitektur och moderna restauranger. Minibilar rekommenderas för alla resenärer som reser på en budget eftersom de oftast är billigaste kategorin att hyra i något land. Tack vare sin storlek är minibilarna idealiska för två passagerare med två små väskor eller fyra passagerare utan bagage.
  Populära modeller i minikategorin: Skoda Citigo, Ford KA, Toyota Aygo, Citroen C1, Mini Cooper och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Lettland

  Hyra ekonomikategoriOm du vill ha lite mer komfort till ett relativt lågt pris bör du välja en ekonomibil i Lettland. Som en bra kombination av billigare hyra och bränsleeffektivitet är ekonomibilar populära hos våra kunder, speciellt för dem som ska på en weekendresa i Lettland. Med sittplatser för upp till fyra till fem personer, beroende på modell och plats för en medelstor resväska, kan ekonomibilar vara ett bra val för en liten familjesemester.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Skoda Fabia, Nissan Micra, Renault Clio, Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Volkswagen Polo Hatchback, Opel Corsa eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Lettland

  Hyra kompaktkategoriKompaktbilar i Lettland finns i en rad olika modeller från ett antal olika biltillverkare. Denna typ av fordon är bekväma, prisvärda och gör det enkelt för dig att komma runt Lettland utan att spendera för mycket pengar på en hyrbil. Gör en sökning på vår hemsida för att hitta den perfekta modellen för dig!
  Populära modeller från kompaktkategorin: Skoda Rapid, Volkswagen Golf, Toyota Auris, Renault Captur, Nissan Note eller liknande.

  Boka mellankategorin i Lettland

  Hyra mellankategoriResenärer i Lettland kommer att uppskatta storleken, komforten och kostnadseffektiviteten i vår mellankategori, som är perfekt för upp till fem passagerare med en resväska och två mindre väskor. Fordonen i denna kategori är ett bra val för familjer eller vänner som reser tillsammans. Gå vidare och upptäck de dolda hörnen av landet med en bil som passar dina semesterbehov.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Toyota Avensis eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Lettland

  Hyra standard/fullsizeSka du ta din familj på en resa till Lettland? En av de rekommenderade biluthyrningsklasserna som är mest lämpade för detta tillfälle är vår standard/fullsizekategori. Dessa fordon har ett separat bagagerum och en rymlig interiör, vilket gör längre resor med barn lätt som en plätt. Hyr en standard/fullsizebil i Lettland för en trevlig familjesemester.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Renault Talisman, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan, Toyota Avensis Estate, BMW 520i, Skoda Kodiaq samt andra liknande modeller.

  Hyr en lyxbil i Lettland

  Hyra lyxbilVarför inte skämma bort dig själv med en gudomlig semester och boka en lyxbil i Lettland från Auto Europe? Gör din komfort en absolut prioritet med en fantastisk bil i Lettland. Ingen annan bil kommer kunna jämföras med ett snyggt fordon från denna kategori och erbjuda dig en snygghet av lyx på din resa i Lettland.
  Populära lyxbilsmodeller: Toyota Landcruiser, Mercedes E-Klasse, BMW 520i och många andra.

  Boka SUV i Lettland

  Hyra SUVSUV är ett utmärkt val för alla som gillar att resa bekvämt i en stabil och robust bil. Alla våra SUV är rymliga nog för att rymma upp till fem passagerare, två stora resväskor och tre mindre bagage. Beställ en pålitlig SUV-bilar för ditt episka lettiska äventyr!
  Populära SUV-modeller: Renault Kadjar, Volkswagen Tiguan, Skoda Kodiaq, Toyota RAV, Toyota CHR, Nissan Qashqai och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Lettland

  Hyr van/minibussVåra moderna van/Minibuss-kategori är din favoritkategori om du reser med fler passagerare och ska ta med massor av bagage. Håll er tilsammans som i en grupp och ha det roligt när ni reser tillsammans i Lettland. Auto Europe rekommenderar att hyra en större van/minibuss för extra komfort och utrymme för dina resväskor.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Proace, Renault Traffic, Volkswagen Caddy, Ford Tourneo, Chrysler Voyager och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.