Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL KROATIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Kroatien

  Denna destination har ökat i popularitet och är nu en av svenskarnas favoritdestinationer. Kroatien har något för alla smaker och plånböcker! Först och främst finns den vackra kusten vid Adriatiska havet med flera stränder, och över 1000 öar. Kustregionen är känd för dess historiska städer och kullerstensgator, gamla byggnader och villor, för att inte glömma den goda maten. Besök Kroatien under vilken tid som helst under året, slappna av vid stranden på sommaren eller åk på en lyxig sparesa i vinter. Besök den underbara Plitvicesjön och de fina landskapen i Gorski Kotar. Auto Europe har flera sparsamma alternativ till biluthyrning i Kroatien till dig!

  Boka minikategori i Kroatien

  Hyra minikategori i KroatienKör runt i Kroatiens städer med en minibil! En liten bil är perfekt för att besöka historiska stadskärnor i städer som Dubrovnik, Pula, Split eller Poreč, där gatorna är smala och en minibil passar perfekt! Det är också mycket enkelt att parkera det i de trånga stadsgatorna. Denna typ av bil är bäst för två resenärer med lite bagage - för dig och din partner!
  Populära modeller i minikategorin: Volkswagen Up, Suzuki Splash, Smart For Four, Citroen C1.

  Boka ekonomikategori i Kroatien

  Hyra ekonomikategoriHyrbilar i ekonomikategorin är ett bra val för resenärer som vill lite ha mer komfort och utrymme på resan. Med den obegränsade körsträckan kan bilen göra det möjligt för dig att resa utan att reduceras till ett begränsat antal kilometer om dagen. Det lite större bagageutrymmet och den ekonomiska bränsleförbrukningen är e n annan egenskap som gör att hyrbilen är så populär hos våra kunder. Bilarna kommer både i 2-dörrars och 4-dörrarsmodeller. Hämta upp din bil i Zagreb och kör iväg till Pula, som bara tar dig lite mer än tre timmar.
  De mest efterfrågade modellerna i ekonomikategorin: Peugeot 208, Suzuki Swift, Hyundai i20, Suzuki Ignis och många fler.

  Boka kompaktkategori i Kroatien

  Hyra kompaktkategoriEtt populärt alternativ i Kroatien är den kompakta kategorin, som erbjuder ännu mer utrymme än mini- och ekonomibilar. Många kunder väljer att förbättra sin biluthyrningsupplevelse med en kompakt bil om de inte reser ensamma. Kör längs kusten i en kompakt bil - kör från Pula till Dubrovnik på en fantastisk resa med utsikt över kusten.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Fiat Tipo, Volkswagen Golf, Kia Rio, Suzuki Baleno, Skoda Rapid Spaceback. Du kan hitta ännu fler modeller i kompaktkategorin i Kroatien.

  Boka mellankategorin i Kroatien

  Hyra mellankategoriMellanstora bilar är perfekta för mindre familjer eller grupper, då de erbjuder gott om benutrymme och extra bagageutrymme samt en ekonomisk bränsleförbrukning. Att hyra en bil i denna kategori i Kroatien gör resan bekväm och man behöver inte heller oroa sig när man letar efter en parkeringsplats. Auto Europe erbjuder utmärkta alternativ från våra partners som Fleet, Rent a Car, Oryx och andra för att ge dig de bästa erbjudandena på marknaden.
  Våra populära modeller från mellankategorin: Skoda Octavia, Skoda Octavia Diesel, Suzuki Vitara, Suzuki S-Cross, Renault Captur, Fiat Tipo med fler.

  Boka standard/fullsizebil i Kroatien

  Hyra standard/fullsizebilDen här kategorin passar utmärkt för familjer med barn, eftersom bilarna kommer med extra benutrymme och extra utrymme för ditt bagage. Auto Europe samarbetar med många kända varumärken som erbjuder standard/fullsizebilar i Kroatien. Medan de bästa och mest prisvärda erbjudandena ofta är med Audi och Volkswagen-fordon, kan också du välja bland många andra märken när du hyr en bil i Kroatien.
  Våra mest populära bilar i standard/fullsize: Audi A4, Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan (upp till 7 passagerare), Skoda Octavia Wagon, VW Caravelle (8 passagerare), Opel Vivaro (9 passagerare), Mazda CX 5 och mer.

  Boka en lyxbil i Kroatien

  Hyra lyxbilNjut av Kroatien i stil och kör längs kusten i en förstklassig lyxbil från Auto Europe! Om du har bokat boende i en av de lyxiga orterna vid Adriatiska havet som i Rovinj eller Hvar, kan du komplettera din semester med en härlig lyxbil. Tillsammans med våra partners, kända leverantörer i Kroatien som Fleet och Oryx, försöker vi alltid ge dig de bästa erbjudandena på sport-och lyxbiluthyrning över hela Kroatien, oavsett om det är på kusten eller i andra delar av landet.
  Populära lyxbilsmodeller: Jaguar XE, Jaguar XF, Mercedes V Class, BMW 5 Series, Opel Cascada Cabrio, Audi A6, Mini Cooper Cabrio och många andra modeller.

  Boka en SUV i Kroatien

  Hyra SUVFolk som reser i Kroatien i grupp kommer att känna att en SUV eller Van är extremt användbar och lämplig för sin resa. De rymmer upp till 12 passagerare, dessa kategorier är bekväma, rymliga och har gott om utrymme, som behövs för större grupper av passagerare. Även om SUV-fordon inte tillhör lyxkategorin, erbjuder de dig elegant elegans och mycket komfort.
  Populära SUV-modeller: Suzuki Vitara, Renault Captur, Audi Q3, Subaru XV, Subaru Outback, VW Caravelle (upp till 9 passagerare), Opel Vivaro (upp till 9 passagerare), Seat Alhambra, och många fler.

  Boka en Van/Minibuss i Kroatien

  Hyra VanSka du på biltur i Kroatien med en grupp vänner eller stor familj? Auto Europe kan hjälpa dig att organisera din resa! Kolla igenom våra erbjudanden på vans/minibuss-modeller i Kroatien och hitta en lämplig bil. Du kan ta dina vänner från Pula till Dubrovnik och stanna till vid Krka Nationalpark eller öluffa längs kusten. Att hyra en bil i Kroatien för en större grupp människor sparar mycket pengar på taxi och kostnader för kollektivtrafik.
  Populära vans/minibuss-modeller: Renault Traffic, Volkswagen Sharan, Opel Vivaro, Mercedes V Class, med flera.
  Gör en sökning i vår bokningsmotor längst upp på sidan där du kan leta efter en lämplig bil baserat på dina parametrar. Om du inte hittar det du söker och har några ytterligare frågor, hjälper vårt bokningsteam till! Ring oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) sju dagar i veckan!