Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL ISRAEL

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Israel

  Om du planerar en semester i Israel kanske det bästa du kan göra är att hyra en bil för dina resor. Tack vare en hyrbil kan du köra runt landet och se det mesta av det. Jerusalem, Tel Aviv eller kuststaden Haifa är de mest sevärda platserna att besöka. Ta en titt på listan över Auto Europes hyreskategorier och hitta rätt bil för din resa!

  Boka minikategori i Israel

  Hyra minikategoriAtt köra i de stora städernas trånga gator eller i den gamla staden Jerusalem kan vara krävande. Vi har dock något som är rätt för dig. En minibil tar dig enkelt genom de små gatorna. Minikategorin är den minsta bilen i vår flotta och bilar som faller under denna kategori är mycket ekonomiska med bränsle och ger utrymme för upp till fyra personer med lite bagage.
  Populära modeller i minikategorin: Fiat Panda, Suzuki Alto, Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Israel

  Hyra ekonomikategori Ekonomikategorin är ett mycket populärt alternativ för biluthyrning bland resenärer i Israel på grund av låg bränsleförbrukning och ett överkomligt pris. En ekonomibil är ett bra alternativ till kollektivtrafiken och låter dig se Israel i din egen takt medan du sparar pengar på dina resor. Fordon i denna klass rymmer upp till fyra personer och två stora bagage.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Mitsubishi Space, Nissan Micra, Hyundai i20, Kia Rio, Daihatsu Sirion, Mazda 2 och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Israel

  Hyra kompaktkategoriKompakta bilar är de största fordonen inom de mindre kategorierna. Dessa fordon ger tillräckligt med benutrymme för fem passagerare och två stycken bagage och är ett populärt val för förare i europeiska städer. En kompaktbil tar dig enkelt längs Israels kust tack vare sin kraftfulla motor.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Skoda Fabis, Hyundai Accent, Peugeot 301, Ford Focus och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Israel

  Hyra mellankategoriMed mellankategorin går vår flotta till en klass av större fordon. Mellanstora bilar är perfekta för en resa runt landet. Med tillräckligt med plats för fem passagerare och rymligt bagageutrymme, kommer dessa fordon att köra dig säkert från den ena änden av Israel till en annan. Välj den här kategorin för att åka från Döda havet till Medelhavet i en bekväm bil med en kraftfull motor.
  Populära modeller i mellankategorin: Hyundai i25, Fiat Tipo, Subaru Impreza, Mazda 3, Citroen Berlingo och andra modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Israel

  Hyra standard/fullsizeOm du letar efter en rymlig bil med gott om plats för upp till fem personer, är en standard/fullsizebil rätt för dig. Kraftfulla motorer garanterar säkra resor på långa avstånd. Rikligt med benutrymme ger bekväma turer och rymligt bagageutrymme kan ta upp till två stora och två små bagage.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Kia Forte, Hyundai Sonata, Mazda 6, Subaru Legacy, Chevy Malibu, Volvo s60 och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Israel

  Hyra lyxbilLetar du efter något extravagant för dina resor i Israel, så ska du ta en titt på våra lyxbilar. Det finns spännande designbilar och vi kan garantera en specifik modell. Våra erbjudanden är också speciella; vi har speciella priser för sport-och prestigebilar.
  Populära lyxbilsmodeller: Buick LaCrosse, Chevrolet Traverse 7 passagerare, Jaguar XE, Volvo S80, Jaguar XF, Mercedes E250, Volvo S90, Volvo XC90 och andra modeller.

  Boka SUV i Israel

  Hyra SUV SUV-modeller ger komfort vid körning på långa avstånd. Rymlig interiör och gott om benutrymme gör SUV-fordon det perfekta valet för långa körningar. SUVs är trevliga att köra; De kraftfulla motorerna gör att en SUV är skön att köra. Med mycket bagageutrymme rekommenderas dessa fordon för landsbygdsturer med en grupp på upp till fem personer.
  Populära SUV-modeller: Subaru XV, Mazda CX 5, Mitsubishi Outlander, Nissan Xterra, Kia Sportage, Ford Edge och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Israel

  Hyra Van/MinibussVan/minibuss-kategorin passar väldigt bra när du reser med en stor grupp. Vans rymmer, beroende på modell, upp till sju till nio personer. Om du reser med en grupp på sju är det bättre att välja en niosittsare, då ni kan få extra utrymme för hela ditt bagage. Det kommer också att bli billigare än att hyra två bilar.
  Populära van/minibuss-modeller: Kia Carnival 7 passagerare, Citroen Jumpy 9 passagerare, Hyundai i800 9 passagerare och andra modeller.
  Med ett stort utbud av hyrbilar kan du säkert hitta ett lämpligt fordon för sina resor. Sök efter en bil i vår säkra bokningsmotor eller ring oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). Vårt team hjälper dig att hitta det bästa biluthyrningsbjudandet för att hjälpa dig boka din nästa semesterbil!