Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL ISLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Island

  Se mer under dina resor på Island med en hyrbil från Auto Europe. Upptäck vikingarnas anda och utforska landet med en av våra fantastiska bilar. Börja din resa genom att titta på våra alternativ för hyra av bil och boka ett fordon på vår säkra bokningsmotor.

  Boka minikategori på Island

  Hyra minikategoriMinikategorin är till nytta när du reser i stan eller när du tar korta utflykter. Utforska Reykjavik med en minibil och upplev den enkla manövreringen genom stadens gator och möjligheten att hitta en parkeringsplats utan krångel. Minikategorin är bäst för upp till två passagerare med bagage.
  Populära modeller i minikategorin: Kia Picanto, Hyundai i10, Toyota Aygo och andra modeller.

  Boka ekonomikategori på Island

  Hyra ekonomikategoriEkonomikategorin är ett mycket populärt alternativ för biluthyrning på Island på grund av låg bränsleförbrukning och ett överkomligt pris. Ekonomibilar är ett bra alternativ till kollektivtrafiken och låter dig se Island i din egen takt samtidigt som du sparar pengar på dina resor. Fordon i denna klass rymmer upp till fyra personer och två stora bagagebitar.
  Populära modeller från ekonomikategorin: VW Polo, Hyundai i20, Toyota Yaris och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin på Island

  Hyra kompaktkategoriHämta upp en kompakt hyrbil på ön och njut av dina resor till fullo vart du än vill och när du känner för det. En kompaktbil med två dörrar gör det lätt att köra genom stadens gator, medan en fyrdörrars-modellen blir det bästa valet för en tur på landet.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai i30, Kia Rio, Ranault Clio, Toyota Auris och andra modeller.

  Boka mellankategorin på Island

  Hyra mellankategoriEn medelstor hyrbil ger dig möjlighet att resa bekvämt i en grupp på fem personer med tillräckligt med utrymme för bagage. Dessa fordon är idealiska för utflykter utanför stan när du behöver stanna längre i bilen. Mellankateogrin ger dig tillräckligt med rum för benen och gör din resa bekväm. Med en stor variation i kategorin, från personbil till SUV, kommer du att bli bortskämd med ditt val.
  Populära modeller i mellankategorin: Kia Ceed, Skoda Octavia, Toyota Avensis, Suzuki Vitara, VW Kaddy Maxi 5+2 passagerare.

  Boka standard/fullsizebil på Island

  Hyra standard/fullsizeOm du reser med en familj eller en grupp vänner är det bästa alternativet att hyra en standard/fullsizebil. Dessa rymliga bilar erbjuder stort bagageutrymme för dina väskor och mycket benutrymme för passagerare. Tack vare sina kraftfulla motorer blir långa resor utanför staden trevliga och du kan bekvämt utforska Island.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Skoda Octavia Estate, VW Passat, Opel Insignia, Ford Mondeo och andra modeller.

  Hyr en lyxbil på Island

  Hyra lyxbilÅk ut på en resa har du aldrig upplevt tidigare. Med en lyxbil på Island kommer du att upptäcka en ny dimension av resande. Vår flotta av prestigebilar kommer att uppfylla alla dina behov, vare sig du säker efter en sportbil eller lyxbil. Sätt guldkant på din resa till Island med en speciell bil från vår lyxiga flotta.
  Populära lyxbilsmodeller: BMW 5 Series, Land Rover Discovery, Mercedes Sprinter 11 passagerare och andra modeller.

  Boka SUV på Island

  Hyra SUVEn SUV är det bästa valet för resor på Island som ibland kan ha vägar med krävande terräng. Ta del av alla av öns höjdpunkter med en SUV-hyra. Välj ett fordon som bäst passar dina behov och dra nytta av din semester på ön. Geysrarna och underbara nationalparker väntar dig!
  Populära SUV-modeller: Toyota RAV 4, Suzuki Jimmy, Suzuki Vitara, Toyota Land Cruiser, Toyota Hilux, Kia Sorento, Land Rover Discovery, Nissan Pathfinder 7 passagerare med mera.

  Boka Van/Minibuss på Island

  Hyra Van/MinibussPlanerar du på att ta en resa till Island med en stor grupp? Att hyra en van/minibuss är det bästa valet om du reser i en grupp med fler än fem personer. Vans är billigare än att hyra två personbilar. Vans har rymliga insidor och gott om plats för ditt bagage.
  Populära van/minibuss-modeller: Ford Transit 9 passagerare, Renault Traffic 9 passagerare, VW Transporter 9 passagerare, Mercedes Vito 9 passagerare med mera.
  Sök i vår bokningsmotor för din nästa hyrbil på Island. Om du behöver hjälp med att hitta en bil, tveka inte att kontakta oss. Ring oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil), vi är tillgängliga sju dagar i veckan!