Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL FÖRENADE ARABEMIRATEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Förenade Arabemiraten

  Har du planer om att besöka Förenade Arabemiraten snart? Skäm bort dig själv med biluthyrning av hög kvalitet till låga priser med Auto Europe. Detta sand-svepade hörnet av världen är känt för sina glittrande, toppmoderna skyskrapor, lyx och mer. Besök Dubai och kör runt området i en hyrbil för att se det verkliga livet i detta unika arabiska land. Besök alla sex emirater med en hyrbil från Auto Europe! Förenade Arabemiraten kommer i många avseenden att imponera med sin livliga livsstil, men också arv och rotade traditioner. Beroende på dina personliga behov och budget, kan vi rekommendera dig fler biluthyrningskategorier. Läs mer om deras funktioner nedan.

  Boka minikategori i Förenade Arabemiraten

  Hyra minikategoriMinibilar rekommenderas starkt för ensamresenärer och par på budget i en stor och upptagen stad som Dubai. På grund av sin lilla storlek är de inte lämpliga för fler än fyra passagerare. Om du reser i en grupp på fyra, kom ihåg att du knappast kan klämma in bagage i en minibil. Om du reser i par, kommer det att finnas tillräckligt med plats för två mindre väskor och en större resväska.
  Populära modeller från minikategorin: Toyota Yaris, Chevrolet Spark, Kia Picanto, Ford KA och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Förenade Arabemiraten

  Hyra ekonomikategoriDu kan inte gå fel i staden med en ekonomibil om din budget är begränsad och behöver bara bilen för kortare turer. Som en kategori ett steg ovanför miniklassen är ekonomibilar också lämpliga för upp till fyra passagerare med väldigt lite bagage. Välj ett ekonomiskt fordon för att köra i storstäder som Abu Dhabi för att spara dig besväret med en stor bil när du letar efter gratis parkering.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Suzuki Swift, Hyundai Accent, Ford Figo, Chevy Aveo, Opel Corsa, Mitsubishi Attrage eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Förenade Arabemiraten

  Hyra kompaktkategoriFortfarande inom den lägre prisklassen är denna bilkategori populär bland små familjer med högst fyra eller fem passagerare, beroende på modell. Större än de två tidigare kategorierna är kompaktkategorin tillräckligt stor för att rymma en stor och en liten resväska. Alla bilar kommer som fyrdörrsmodeller med automatisk växellåda. Det är självklart möjligt att få våra bokningsagenter att kontrollera om det är möjligt att beställa en med manuell växel.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Renault Duster, Toyota Corolla, Ford Focus, Hyundai Accent, Toyota Yaris eller liknande.

  Boka mellankategorin i Förenade Arabemiraten

  Hyra mellankategoriVåra medelklassbilar ligger närmare större bilar, vilket gör att dem inte bara är rymliga, utan också lämpliga för fyra passagerare som reser tillsammans i FAE. Modellerna i mellankategorin är lämpliga för stadskörning samt kortare resor. Det är det överlägset mest populära alternativet bland bilägare! Kategorin ger stort värde för pengarna med tanke på vad du får. Med en elegant design och förbättrad vägstabilitet innehåller en mellanstor bil mycket mer rymlighet och benutrymme. Vi rekommenderar dessa fordon om du vill köra längre bort på grund av bränsleförbrukningen jämfört med komfortförhållanden.
  Populära modeller i mellankategorin: Ford Eco Sport, Hyundai Elantra, Chevy Cruze, Chevy Trax, Honda Civic, Ford Mondeo, Ford Escape eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Förenade Arabemiraten

  Hyra standard/fullsizeKör en bekväm standard/fullsizebil i Förenade Arabemiraten. Om en road trip över landet låter som något för dig, tveka inte att våga bortom de ofta besökta städerna. En standard/fullsizebil är ett bra transportmedel för sådana resor. En typisk modell tar utan problem två stora resväskor, en mindre väska och fem passagerare.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa med mera.

  Hyr en lyxbil i Förenade Arabemiraten

  Hyra lyxbilFörenade Arabemiraten är känd som en ikonisk plats för lyx och glamour. Njut av den glamorösa livsstilen under ditt besök med en förstklassig biluthyrning. Känn känsla av lyx i Emiraterna och koppla av i ett av våra förstklassiga fordon utrustade med utmärkta faciliteter. Ta en titt på lyxbilarna som erbjuds.
  Populära lyxbilsmodeller: Ford Taurus, Infiniti Q50, Lexus IS250, Lincoln MKZ, Cadillac CT6, BMW 5 Series, Lexus E350, Dodge Challenger, Audi A8, Lexus LS 460L samt en massa andra.

  Boka SUV i Förenade Arabemiraten

  Hyra SUVNjut av komforten hos en SUV när du kör runt i Förenade Arabemiraten. Storleken och komforten hos en vanlig SUV-bil räcker för att välja den här lektionen, speciellt om du behöver extra utrymme för bagage eller sportutrustning. Dessa kraftfulla bilar erbjuder plats för fem personer och tillräckligt med förvaringsutrymmen för tre stora resväskor och två mindre väskor.
  Populära SUV-modeller: Honda Accord, Mazda 6, Chevy Malibu, Nissan Altima, Kia Sportage, Toyota Previa och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Förenade Arabemiraten

  Hyr van/minibussAuto Europe rekommenderar att hyra en van/minibuss i FAE för upp till åtta personer som vill stanna tillsammans under sitt besök i landet. Rekommenderas starkt för grupper som deltar i affärsmöten, och denna typ av fordon är billigare än fler biluthyrningar på en gång. Beroende på modellen erbjuder dessa moderna fordon utrymme för mellan sex till åtta personer. Vårt tips - boka en van/minibuss om du är en grupp med fem med mer än fem bagage, eftersom vans/minibuss-kategorin ger dig lite extra utrymme för att rymma alla dina tillhörigheter.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Innova, Hyundai H1, Kia Carnival, Toyota Previa och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmaskinen längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.