Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL FINLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Finland

  Om du reser runt i Finland är Auto Europe ett bra val för dig som vill hyra bil till bra priser. Vår omfattande flotta säkerställer att alla kan hitta rätt bil för sina behov. Ta en titt på de listade bilkategorier som du kan hyra från i Finland via Auto Europe. Kolla sedan i vår bokningsmotor för kolla in våra fantastiska erbjudanden.

  Boka minikategori i Finland

  Hyra minikategoriFinland har listats som ett riktigt härlig resemål och vi rekommenderar att du skaffer en hyrbil för att enklast ta dig runt. En minibil i Finland kommer utan problem att ta dig till alla platser, såsom Suomenlinna med sina vandringsleder, Santa Claus Village eller Levi med sin vackra landsbygd.
  Populära modeller i minikategorin: Peugeot 107, Hyundai i10, Ford Ka, Volkswagen Up.

  Boka ekonomikategori i Finland

  Hyra ekonomikategoriReser du på en budget? Ekonomikategorin är, som namnet antyder bra för din plånbok. Dessa fordon förbrukar relativt lite bränsle och är bekväma transportmedel för grupper av två personer med bagage. På grund av sin lilla storlek är dessa bilar ett bra val för besök i städer och korta resor.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Citroen C1, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Nissan Micra, Toyota Yaris.

  Boka kompaktkategorin i Finland

  Hyra kompaktkategoriKompakta bilar är större i storlek och erbjuder mer benutrymme samt mer bagageutrymme. Kompaktkategorin är väl lämpad för fyra resenärer med medelstora bagage. Testa en kompakt bil för en stadstur eller landsbygden till finska sjöar. Använd vår bokningsmotor för att hitta de bästa erbjudandena på kompakta bilar.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, Citroen C4, Nissan Pulsar, Volkswagen Golf, Peugeot 207, Ford Focus.

  Boka mellankategorin i Finland

  Hyra mellankategoriMellankategorin är en bra lösning för resor på den finska landsbygden. Bilar i den här kategorin är bekväma, stora fordon som ger bra säkerhet och bekväm körning genom finländska landskap. Mellanstora bilar rekommenderas för små familjer eller grupper på fyra till fem personer. Dessa fordon kommer med kraftfulla motorer och tillräckligt med utrymme.
  Populära modeller i mellankategorin: Mercedes A Class, Skoda Octavia, Volvo V40, Audi A3, Volkswagen Jetta, Skoda Yeti.

  Boka standard/fullsizebil i Finland

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizekategorin är en av de mest populära kategorierna bland grupper som reser med fyra eller fem personer. Bilarna är stora, rymliga, med mycket utrymme för ben och bagage. De kraftfulla motorerna ger en bra körupplevelse och gör långa körningar roliga.
  >Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Mercedes B Class, Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Volvo V60, Volvo S60, BMW 3 Series.

  Hyr en lyxbil i Finland

  Hyra lyxbilAuto Europes utbud av lyxbilar innehåller högklassiga fordon som är utformade för att ge ren njutning att köra. Testa en av de lyxiga bilarna i Finland på din nästa resa, vare sig det är en affärs- eller semestervistelse. Vår flotta av lyxfordon är full av fantastiska bilar och vi har också mycket bra erbjudanden att erbjuda våra kunder. Ta en titt i vår bokningsmotor eller kontakta vårt lyxbilsteam för att hjälpa dig med bokningen.
  Populära lyxbilsmodeller: Volvo S80, BMW 5 Series, Mercedes A Class, Audi A6, Mercedes GLC, Mercedes S Class, Mercedes GLE.

  Boka SUV i Finland

  Hyra SUVMed en mängd olika SUV i Finland kommer alla att hitta något som passar deras resebehov. SUV rekommenderas för att resa i mer krävande terräng, såsom berg eller ett bra val för alla som helt enkelt gillar att köra en SUV.
  Populära SUV-modeller: Mitsubishi ASX, Opel Mokka, Honda CRV, Volvo XC60.

  Boka Van/Minibuss i Finland

  Hyra Van/MinibussVan/minibuss-modeller är bilar som rymmer upp till nio passagerare och är ett utmärkt val för familjesemester eller landsbygdsturer med större resegrupper. Om du reser i en grupp av fem eller sju personer är en vanhyra mer ekonomisk än att hyra två mellanstora bilar.
  Populära van/minibuss-modeller: Volkswagen Caravelle 9 passagerare, Volkswagen Transporter 9 passagerare, Ford Turnero 9 passagerare.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, kan du göra en snabbsökning i bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil), 7 dagar i veckan, så hjälper vi dig gärna!
  *Exakt märke och modell kan inte alltid garanteras. Specifika fordon kan variera beroende på tillgänglighet.