Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL ESTLAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Estland

  Estland är förmodligen inte det semestermål du först kommer att tänka på, men om du inte har varit där än, kommer du att bli förvånad över de många attraktionerna och aktiviteterna som erbjuds. Detta baltiska land kombinerar ett rikt historiskt arv med ett vackert och fridfullt landskap och verkar alltid vara ett bra semestermål till vintern för hela familjen. Auto Europe kan ordna din biluthyrning i Estland till bra priser tack vare vårt nära samarbete med ett stort antal leverantörer. Nedan följer en kompakt guide till vår biluthyrningstyper i Estland.

  Boka minikategori i Estland

  Hyra minikategoriPopulär för korta helgresor utan mycket tid på vägen, är minibilen vanligtvis vår billigaste hyrbilskategori. Dessa fordon är bränsleeffektiva och har små men kraftfulla motorer. Tack vare sin storlek är minikategorin det bästa alternativet för stadsresor och korta resor i Estland. Med plats för upp till fyra personer eller två personer och två handbagage rekommenderas minibilar till vänner och par på en budget som drömmer om en härlig helg i Estland.
  Populära modeller i minikategorin:Toyota Aygo, Kia Picanto, Mini Cooper, Ford KA, Volkswagen Up samt andra.

  Boka ekonomikategori i Estland

  Hyra ekonomikategoriDet finns otroligt många skäl till att hyra en bil i Estland, och det bästa är definitivt priset liksom storleken på fordonen. Trots att bilarna är mycket rymliga, med plats för 5 personer och en stor resväska, är de fortfarande lätta att manövrera. Priserna i ekonomikategorin ligger bara lite över priset på minibilarna, men erbjuder obegränsad körsträcka. Om du väljer en ekonomibil får du definitivt valuta för pengarna.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Yaris, Opel Corsa, Renault Clio, Volkswagen Polo eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Estland

  Hyra kompaktkategoriResenärer i Estland är välkomna att välja en modell från vår kompakta klass, som blir alltmer attraktiv för de som söker en rimlig prislapp. Med garanterad flexibilitet och frihet på vägen tar en kompakt bil dig till alla destinationer i Estland smidigt och bekvämt. En av fördelarna med att boka en kompaktbil är det breda utbudet av tillgängliga modeller i denna kategori.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Renault Megane, Opel Astra, Toyota Auris, Volkswagen Golf, Toyota Auris Estate, Volkswagen Golf eller liknande.

  Boka mellankategorin i Estland

  Hyra mellankategoriAlla turister i Estland som vill se och göra mer bör överväga att hyra en bil i mellankategorin och njuta av alla fördelar med denna kategori. Förutom den bekväma inredningen och benutrymmet kan bilarna som hittas i mellankategorin finnas i en rad olika modeller som du kan välja bland. Deras mer än anständiga bagageutrymme är tillräckligt med anledning för att välja en bil i denna kategori om du har två stora resväskor och reser med upp till fem personer.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla, Volkswagen Passat, Nissan Qashqai, Opel Zafira, Renault Laguna Estate eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Estland

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizebilar, även känd som standardkategori, innehåller större bilar som ger dig en bra körupplevelse på Estlands vägar. Med extra benutrymme och separat bagageutrymme för väskor och utrustning är denna modell ett perfekt val för familjer med barn som åker på längre resor i Estland.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Toyota Avensis, Toyota RAV 4, Skoda Kodiaq, Toyota Proace, Mercedes C-Klasse, Volkswagen Passat, Toyota Landcruiser, Mercedes E-klasse och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Estland

  Hyra lyxbilFör att få en ännu bättre semesterupplevelse i Estland kan du boka en lyxbil från vårt utbud av olika modeller. Njut av Auto Europes bästa service när du kör en snygg bilmodell med massor av tilläggsfaciliteter. Lyxuthyrning kan faktiskt vara mycket överkomligt och du behöver inte alltid spendera för mycket pengar för att njuta av att köra en av dessa skönheter. Kom ihåg att kolla in våra priser för lyxbilar i Estland.
  Populära lyxbilsmodeller: BMW 520i.

  Boka SUV i Estland

  Hyra SUVUpptäck estnisk natur i en SUV-bil från Auto Europe. Denna typ av bil är extremt populär bland turister, och dessa fordon kan säljas slut snabbt, särskilt under sommarsäsongen. Dessa fina bilar ger bra med komfort och ökad stabilitet på vägen. SUVs är perfekta för familjeturer, där du tar med med dig mer bagage eller sportutrustning.
  Populära SUV-modeller: Toyota CHR, Toyota RAV, Skoda Kodiaq och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Estland

  Hyrbil Van/MinibussVans/minibussar i Estland rekommenderas starkt för utflykter med upp till tolv passagerare i en grupp. Gör din nästa resa till Estland till ett episkt äventyr och spendera lite kvalitetstid tillsammans under körningen. Att resa i en grupp är roligare, och för sådana resor, erbjuder dessa bilar bra valuta för pengarna.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Volkswagen Caddy Maxi, Toyota Proace, Ford Tourneo och andra modeller.
  Sök i vår bokningsmotoro so du kan hitta längst upp på denna sida. Där kan du hitta den perfekta bilen för din semester! Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring båra hyresspecialister på +46 10 888 52 - vi hjälper dig gärna.