Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Dominikanska Republiken

  Planerar du att resa till Dominikanska republiken? Ett riktigt karibiskt paradis, precis som du föreställer dig det med azurblå hav, palmer och kalkstränder. Oavsett var du befinner dig i Dominikanska republiken, kommer en välorganiserad biluthyrning från Auto Europe utan tvekan att ta din karibiska upplevelse till en helt ny nivå. Kör lätt och bekvämt runt Dominikanska republiken och besök de mest spännande turistattraktionerna i en prisvärd och fördelaktig bil. Nedan följer en guide till tillgängliga bilklasser från våra partners i den Dominikanska Republiken.

  Boka minikategori i Dominikanska Republiken

  Hyra minikategori Minibilar rekommenderas till alla resenärer på som vill spara lite pengar och vill ha en bil som ligger i den billiga änden av skalan. Tack vare sin storlek är minibilarna enkla att manövrera och parkera. Dessutom är bilarna idealiska för två passagerare med två små väskor eller fyra passagerare utan bagage. Trots pris och storlek, underskatta inte minibilarnas komfort, vilket gör dem perfekta för mindre utflykter, en spännande bilresa i San Domingo!
  Populära modeller i minikategorin: Ford KA, Kia Picanto, Hyundai i10 och liknande modeller.

  Boka ekonomikategori i Dominikanska Republiken

  Hyra ekonomikategori En ekonomibil kommer att vara ett perfekt val om du reser mer än 2 personer och fortfarande vill uppleva Dominikanska republiken utan att behöva förlita dig på taxi och kollektivtrafik. Bilarna i den här klassen rymmer upp till 4 personer och har bagageutrymme för 1 stor resväska och 2 mindre. En ekonomibil är idealisk om du planerar resor till olika stränder eller bara vill njuta av friheten att göra vad du vill när du vill.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Suzuki Celerio, Chevy Aveo samt fler modeller.

  Boka kompaktkategorin i Dominikanska Republiken

  Hyra kompaktkategoriKompaktbilarna kommer i en rad olika modeller från ett antal olika biltillverkare. Denna typ av fordon är bekväma, fördelaktiga och gör det enkelt för dig att komma runt i Dominikanska republiken utan att spendera för mycket pengar på transport. Bilarna rymmer upp till 5 personer, två stora bagage och en mindre väska. Gör en sökning på vår hemsida och hitta den perfekta modellen för dig och dina resepartners!
  Populära modeller från kompaktkategorin: Kia Rio, Hyundai Accent eller liknande.

  Boka mellankategorin i Dominikanska Republiken

  Hyra mellankategoriResenärer i Dominikanska republiken kommer att uppskatta storleken, komforten och kostnadseffektiviteten med bilarna som finns i  mellankategorins. Bilarna rymmer upp till fem passagerare med en resväska och två handbagage. Mellanbilarna är ett bra val för familjer eller en grupp vänner som reser tillsammans. Kör iväg och upptäck de dolda pärlorna i Dominikanska republiken med en mellanklassbil som passar dina semesterbehov.
  Populära modeller i mellankategorin: Nissan Versa eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Dominikanska Republiken

  Hyra standard/fullsizeSka du resa i den Dominikanska Republiken med din familj? En av de rekommenderade biluthyrningsklasserna som är mest lämplig för detta tillfälle är vår standard/fullsizebil. Dessa fordon har ett stort bagageutrymme och en rymlig interiör som gör längre resor med barn överkomliga. Hyr en standard/fullsize i Dominikanska republiken och njut lite extra av din semester.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Kia Optima och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Dominikanska Republiken

  Hyra lyxbilVarför inte unna dig lite med en lyxbil i Dominikanska republiken från Auto Europe? Gör din komfort en absolut prioritet med en fantastisk bil i detta karibiska land. Känn ren glädje när du kör ett av våra avancerade och snygga fordon i vackra omgivningar i den Dominikanska republiken - det kommer bli en av höjdpunkterna under din semester!
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes GLA samt en hel del andra modeller.

  Boka SUV i Dominikanska Republiken

  Hyra SUV En SUV är ett utmärkt val för alla som gillar att resa bekvämt i en stabil och robust bil med god storlek. Alla våra SUVs är rymliga nog för att ta upp till fem passagerare, två stora resväskor och tre mindre bagage. Beställ en läcker SUV-bil för ditt tropiska äventyr i Karibien!
  Populära SUV-modeller: Chevy Tahoe 7, Nissan Pathfinder och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Den Dominikanska Republiken

  Hyrbil Van/MinibussVåra moderna vans/minibussar blir utan tvekan din favorit om du reser med fler passagerare och mycket bagage. Res i grupp och njut av din resa när du reser tillsammans med vänner eller familj i Dominikanska republiken. Auto Europe rekommenderar att hyra en större van/minibuss om du vill spara pengar, eftersom det är mycket fördelaktigt att hyra ett fordon istället för två separata - det sparar på hyreskostnader, försäkring och bensin.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Hyundai H1, Suzuki APV, Nissan Urvan och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen till din resa, behöver du bara göra en sökning i bokningsmotorn som du kan hitta längst upp på denna sida. Ring Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 52 om du behöver mer hjälp, vi finns tillgängliga 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna!