Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL CHILE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Chile

  Chile är ett sydamerikanskt land som ligger mellan Stilla havet i väst och Andesberget i öst. Chile gränsar till länder som Argentina, Peru och Bolivia. Landet är platsen att besöka om du vill uppleva en liten bit av allt. Det finns möjlighet att uppleva snöiga bergslandskap, torra öknar, vackra vingårdar, glaciärer och mycket mer. Chiles huvudstad är Santiago, där du upplever en kontrast till naturen när det gäller modernitet och dynamik. Hyr bil genom Auto Europe och få ut det mesta av din resa till Chile.

  Boka minikategori i Chile

  Hyra minikategoriDessa små fordon är ett ett perfekt val om man åker i en liten grupp av två, och har begränsat med bagage. Bilarna i denna kategori kan också rymma 4 personer, men det rekommenderas att du hyr en större modell om ni är mer än två. Detta beror naturligtvis på ett relativt litet startrum och begränsat benutrymme vilket innebär att en minibil passar bäst för korta resor och stadskörning.
  Populära modeller i minikategorin: Chevrolet Spark, Suzuki Alto och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Chile

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilarna i Chile är ett populärt val bland turister tack vare bränsleeffektiviteten. Bilarna är mindre i storlek och ganska flexibla, vilket innebär att dessa bilar är lätta att manövrera och utmärkta för korta resor i Santiago centrum. Boka en 2-dörr-eller 4-dörrars modell och res runt Chile i en oberoende takt.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Peugeot 2008 eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Chile

  Hyra kompaktkategoriAlla sevärdheter och turistmål ligger inom räckhåll med våra rymliga, men bränsleeffektiva bilar från kompaktkategorin. Ta med några extra passagerare, eftersom kompaktbilar utan problem kan rymma upp till fem personer med två stora bagage och en mindre väska .
  Populära modeller från kompaktkategorin: Chevrolet Sail, Hyundai Accent eller liknande.

  Boka mellankategorin i Chile

  Hyra mellankategoriOm du behöver mer benutrymme och ett större bagageutrymme är mellankategorin perfekt att resa i och utforska de fantastiska områden landet har att erbjuda. Bilarna i denna kategori är fortfarande extremt bränsleeffektiva, och därför ett förnuftigt val om du vill prioritera komfort såväl som ekonomi. Ta ett äventyr i extraordinära Chile i en rymlig bil från mellankategorin.
  Populära modeller i mellankategorin: Mazda 3, Toyota Yaris eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Chile

  Hyra standard/fullsizeAuto Europe har den exakta bil du behöver för din nästa semester i Chile. Om du behöver ett rymligt fordon med extra benutrymme, gott om bagageutrymme och trevlig inredning, kan vi erbjuda dig vad du vill ha. Perfekt för familjeresor i landet eller till grannländerna som Peru och Bolivia. Vår standard/fullsizebil är din bästa chans till en bekväm resa och en avkopplande semester.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Toyota Corolla med mera.

  Hyr en lyxbil i Chile

  Hyra lyxbilUtforska Chiles skönheter med en unik lyxbil från Auto Europe. Glädjen att köra ett avancerat fordon i utsökta omgivningar kan vara höjdpunkten på din semester. Med en extraordinär lyxbil, kan du sticka ut i mängden i det här fantastiska landet. Detta är det perfekta steget att köra en snygg bil!
  Populära lyxbilsmodeller: Audi A4 samt en massa andra.

  Boka SUV i Chile

  Hyra SUVVår SUV-bilar är ett idealiskt val för grupper eller familjer som föredrar en rymlig bil och gott om plats för bagage. Bilar i den här kategorin rymmer upp till 5 personer, men har fortfarande bra komfort. SUV-bilar är robusta fordon med stora motorer, vilket innebär att du kan köra även den värsta terrängen utan problem.
  Populära SUV-modeller: Subaru Forester, Chevy Captiva och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Chile

  Hyrbil Van/MinibussOm du reser med en stor grupp på sju eller nio personer, ska du absolut överväga att hyra ett fordon i van/minibuss-kategorin. Detta hjälper dig spara på hyran om du valt att hyra två stora bilar istället. Denna kategori, beroende på modell, rymmer mellan 7 och 12 personer plus deras bagage. Dessa bilar kommer säkert att ta alla dina resekamrater genom den chilienska landsbygden.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Peugeot Expert 9 och andra modeller.
  Det är enkelt att hitta den perfekta bilen för din resa! Gör en enkel sökning i vür bokningsmotor, som du kan hitta längst upp på denna sida. Om du inte kan hitta vad du letar efter, kan du ringa Auto Europes hyresspecialister på ¨+46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, så hjälper vi dig gärna.