Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BOSNIEN HERCEGOVINA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Bosnien

  Drömmer du om att åka på en resa för att upptäcka Bosnien? Vi rekommenderar dig att besöka Sarajevo, huvudstaden eller Neum, badorten vid Adriatiska havet. Och så rekommenderar vi självklart att hyra en bil från Auto Europe för att få ut det mesta av landets många attraktioner! För att välja vilken typ av fordon du behöver, har vi gjort en lista som visar vilka kategorier som finns tillgängliga för resor i Bosnien.

  Boka minikategori i Bosnien

  Hyra minikategoriModellerna i minikategorin är perfekta för alla resenärer som ska på storstadstur. Bilarna kan inte rymma mer än två bagage och två passagerare, så det är definitivt perfekt att hyra en minibil, om du planerar en kort väg och om du bor vid asfaltvägarna i staden. Modellerna i kategorin kan dessutom erbjuda de mest attraktiva priserna.
  Populära modeller i minikategorin: Kia Picanto, Ford KA.

  Boka ekonomikategori i Bosnien

  Hyra ekonomikategoriOm ni är tre resenärer eller vill ni bara ha mer komfort, överväg att hyra en bil i den ekonomiska kategorin. De erbjuder mer utrymme, både i passagerarutrymmet och i bagageutrymmet och så erbjuder ekonomibilarna fortfarande super låga och fördelaktiga priser.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Skoda Fabia, Dacia Sendero, Volkswagen Polo, Skoda Fabia Break, Opel Corsa, Chevy Aveo.

  Boka kompaktkategorin i Bosnien

  Hyra kompaktkategoriBilarna som finns i den kompakta kategorin är mer bekväma och något större än de i tidigare kategorierna. Du kommer att kunna parkera lätt i staden och ta små utflykter på landet. Du kommer självklart att utnyttja de mest attraktiva priserna på marknaden med en kompaktbil.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai i30, Kia Ceed, Renault Megane, Volkswagen Golf, Citroën C4, Opel Astra, Ford Focus Estate..

  Boka mellankategorin i Bosnien

  Hyra mellankategoriOm du vill utforska fler regioner i Bosnien, är det idealiskt att hyra en bil i mellankategorin. Modellerna i kategorin är en mycket bra kompromiss mellan komfort och en extremt rymlighet samt rimligt pris.
  Populära modeller i mellankategorin: Chevy Cruze, Renault Fluence, Fiat Croma, Skoda Octavia eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Bosnien

  Hyra standard/fullsizeOm du planerar en roadtrip ute på landet, med många vägar för att se så mycket som möjligt, kan du hyra i denna kategori. För att rymma två till fem passagerare bekvämt, kan du använda bagageutrymmet med två stora bagage och två handbagage. Modellerna som föreslås i standard/fullsizekategorin är moderna och mycket bekväma att köra. Denna biltyp är utmärkt för familjer som är ute på äventyr!
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Passat, Skoda Octavia med mera.

  Hyr en lyxbil i Bosnien

  Hyra lyxbilAtt ha det roligt med en lyxbil i Bosnien är det bästa sättet att göra din vistelse unik. Njut av den senaste tekniken och toppmodern design. Genom att hyra en lyxbil med Auto Europe är du säker på att boka igen till bästa pris med Auto Europe.
  Populära lyxbilsmodeller: Audi Q7.

  Boka SUV i Bosnien

  Hyra SUVOm du vill besöka Dinariska alperna under din vistelse i Bosnien, är det lämpligt att välja en SUV-bil. Faktum är att du kommer att vara bekväm under hela rutten i den här typen av robusta fordon. Om du reser med sportutrustning, är det en till bra anledning till varför du ska välja en SUV.
  Populära SUV-modeller: Dacia Duster, Toyota RAV 4.

  Boka Van/Minibuss i Bosnien

  Hyr van/minibussOm du vill hyra en vans/minibuss i Bosnien är det självklart också möjligt. Vanligtvis ges minibussar till grupper (vänner, affärsresor) eller till stora familjer som är fler än fem resenärer. Det är alltid roligare och roligare att vara tillsammans, istället för i två separata fordon. Det är också ett billigare alternativ än att hyra två mindre bilar.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Opel Vivaro, Renault Traffic och andra modeller.
  För att få mer hjälp och information kan du enkelt ringa Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 66 52, som finns tillgängliga 7 dagar i veckan! När du väl bestämt dig, kan du boka via telefon eller helt enkelt via vår bokningsmotor som du kan hitta längst upp på denna sida.