Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BELGIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Belgien

  Ta en Europatur i ren komfort med en rymlig Hyrbil i Belgien ! Landet gränsar till Frankrike, Tyskland, Luxemburg och Holland och är den perfeka startpunkten för en härlig Europatur. Hyr en skön husbil och ta med vänner med en husbilshyra i Belgien. Kolla in vår lista på tillgängliga fordon och boka din favoritbil online genom vårt bokningssystem.

  Boka minikategori i Belgien

  Hyra minikategoriFå ut det mesta av din resa i Belgien med en miniklassbil som passar perfekt för stadsresor. Kör runt i Bryssel och känn dig fri med en liten bil, designad för stadsturer. Bilarna är sparsamma med bränsle och passar i små parkeringsplatser där större bilar inte kommer att kunna parkera. Spänn fast bältet och njut av turen!
  Populära modeller i minikategorin: Volkswagen Up, Ford Ka, Opel Adam, Ford Fiesta.

  Boka ekonomikategori i Belgien

  Hyra ekonomikategoriDet finns flera anledningar att hyra en ekonomibil i Belgien, inte bara på grund av de minskade kostnaderna med bränsle, men också på grund av den obegränsade körsträckan och det inre utrymmet som passar för ett par resenärer. När du hyr en ekonomibil i Belgien kan du välja mellan två fordonsalternativ, med 2 eller 4 dörrar. Oavsett vad planen är för din semester är detta den perfekta bilen som väntar på dig så fort du anländer till Bryssel.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Ford KA, Opel Corsa, Peugeot 208, Volkswagen Polo, Renault Clio, och mycket mer.

  Boka kompaktkategori i Belgien

  Hyra kompaktkategoriAtt hyra en kompakt bil i Belgien ger dig mer utrymme för både ditt bagage och dina ben, jämfört med en ekonomibil. Du behöver inte heller ora dig för för ökad bränsleförbrukning. Om du planerar att stanna i Bryssel, utforska Belgiens landsbygd eller till och med göra en bilresa genom Europa, är en kompakt bil det överlägset bästa alternativet med en mängd alternativ att välja mellan i vår omfattande flotta.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, Volkswagen Golf, Renault Megane, Ford Focus, Mercedes Benz A Class, och andra grymma val.

  Boka mellankategorin i Belgien

  Hyra mellankategoriNär du väljer en mellanstor bil i Belgien känner du omedelbart fördelarna med en rymlig inredning, det rymliga bagageutrymmet och skillnaden i styrkvalitet. Oavsett om du behöver en VW Passat kombi för att resa med hela familjen, eller bara lite plats under längre resor, erbjuder Auto Europe otroliga hyrbilalternativ att välja mellan inom denna mellankategorin.
  Populära modeller i mellankategorin: Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Opel Insignia, VW Passat Station Wagon, Renault Scenic, och andra grymma val.

  Boka standard/full Size bil i Belgien

  Hyra mellankategoriPerfekt för familjer som älskar att resa! Att hyra en standard/fullsize i Belgien erbjuder en hel mängd bekvämligheter som inte finns i mindre bilar, inklusive en mer bekväm inredning, mer bagageutrymme och mer kraft för att enkelt korsa de belgiska bergen.
  Populära modeller i standard/full Size: Mercedes C Class, Audi A4 (kombi eller kupé), BMW 3 Series, och en hel del andra kvalitativa hyrbilar.

  Hyr en lyxbil i Belgien

  Hyra lyxbilOm du hellre kör en bil med kraftfull motor, lädersäten och högkvalitativ inredning i stället för de mer praktiska funktionerna hos mindre bilar, kommer du vara glad att veta att Auto Europe arbetar med alla toppleverantörer för att erbjuda ett brett utbud av lyxbilar i Belgien, från Mercedes Benz till BMW och mycket mer.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes E Class, Audi A6, Jaguar XJ, BMW 5 Series (kombi eller kupé), Porsche 911.

  Boka SUV eller Van/Minibuss i Belgien

  Hyra SUVFör autentiska europeiska äventyr krävs ibland ett fordon som är mer robust för att få jobbet gjort. Hyr en vans/minibuss-modeller i Belgien eller en SUV, och dra nytta av ökad bagagekapacitet, vinterdäck och komfort för minst 5 passagerare. Oavsett om du vill hyra en van/minibuss för en utflykt genom bergen eller en lyxig BMW X5 SUV för att köra bekvämt runt om i landet, har Auto Europe vad du vill ha.
  Populära SUV-modeller: och vans/minibuss-modeller: Ford Galaxy, Volkswagen T5, Opel Vivaro, Volvo XC90, Nissan Qashqai, BMW X5.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, kan du göra en snabbsökning på bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europes hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan. Vi hjälper dig gärna!
  Vänligen uppmärksamma: Exakta bilmärken och modeller kan aldrig garanteras. Specifika bilar kan variera beronde på tillgänglighet.