Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL ALBANIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Albanien

  Ett äventyr som händer i Albanien! Du är mer än välkommen att utforska detta vackra land med hjälp av biluthyrning. Albanien kommer att förvåna dig med dess nästan perkefta landskap och frodiga natur. Oavsett stränder eller berg, kommer de vackra omgivningarna att imponera på dig. Bland annat berget Korab, vars topp är omkring 2.764m över havet. Gör din bokning med Auto Europe nu och njut av ett brett utbud av fordon. För att lära känna de olika kategorierna som finns i Albanien, se vår guide nedan.

  Boka minikategori i Albanien

  Hyra minikategoriOm du planerar en helgresa i Albanien, till exempel till huvudstaden Tirana, kommer en bil från miniklassen att vara bra att ha. Denna typ av bil kan rymma två resenärer med två mindre väskor. Våra minibilar är mycket fördelaktiga eftersom modellerna är extremt bränsleeffektiva, ekonomiska och mycket manövrerbara under körning.
  Populära modeller från minikategorin: Hyundai i10 (2-dörrars), Fiat Panda (4-dörrar), Fiat 500, Chevrolet Spark (2-dörrar) och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Albanien

  Hyra ekonomikategoriBilarna i den ekonomiska kategorin är avsedda för alla som inte behöver resa på längre resor, men vill ändå ha mer komfort och utrymme än i föregående kategori. Med en ekonomibil kan du besöka några stränder i den albanska rivieraen, som rymmer upp till 4 passagerare - om du bara tar dina strandväskor. Om du har mer bagage, är det nödvändigt att välja en högre kategori fordon.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Skoda Fabia (4-dörrar), Ford Fiesta (4-dörrar), Volkswagen Polo (4-dörrar), Fiat Punto eller Grande Punto.

  Boka kompaktkategorin i Albanien

  Hyra kompaktkategoriOm du reser i par och vill åka på en liten resa, som från Tirana till Shkodor, rekommenderar vi att du hyr i kompaktkategorin. Med mer utrymme för dig och ditt bagage kommer du också att njuta av mer komfort och en kraftfull motor för en stressfri resa. Modellerna i kategorin är generellt utformade för komfort och rymmer upp till 5 passagerare, ett stort bagage i och handbagage.
  Populära modeller från kompaktklassen: Hyundai Accent, Citroën Berlingo, Peugeot 308, Ford Focus, Hyundai I30, Skoda Yeti, Citroën C Elysée eller liknande.

  Boka mellankategorin i Albanien

  Hyra mellankategoriModellerna i mellankategorin är större än i föregående kategorier. Perfekt för familjer eller små grupper som vill skämma bort sig med utflykter och röra sig fritt omkring omgivningarna. Ohridsjön är en av de äldsta i världen och ligger bara 2,5 timmar från Tirana - missa inte den fantastiska naturen och djurlivet i sjön.
  Populäre modeller från mellankategorin: Toyota Corolla Verso, Skoda Rapid, Fiat Multipla, Honda Civic eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Albanien

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizebilar är perfekta för resor med familj eller vänner. Du kommer att ha oöverträffad körkomfort, och dina passagerare, barn och vuxna kommer att njuta av utrymmet i bilen och i bagageutrymmet. Perfekt för sightseeing i vackra Albanien, allt från Shkodor norrut till Saranda i söder! Dessutom kan bilarna enkelt rymma två stora resväskor och två små resväskor.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Passat, Hyundai ix35, Audi A8 med mera.

  Hyr en lyxbil i Albanien

  Hyra lyxbilVill du utforska Albanien på ett annorlunda sätt? Ännu mer en lyxbil gör din vistelse och dess minnen ännu mer unika. Auto Europe erbjuder attraktiva priser, även för premiummodeller. Kolla in våra erbjudanden snabbt och beställ din prestige sedan eller magnifika sportbil!
  Populära lyxbilsmodeller: Audi A8, Audi AQ7 samt en massa andra.

  Boka SUV i Albanien

  Hyra SUVDinariska Alperna är också en del av Albanien. Auto Europe erbjuder SUV-bil för alla typer av terräng inklusive bergskörning i Dinariska Alperna. Dessa modeller är de mest robusta och mest lämpade för brant terräng. Du kan enkelt ta med all nödvändig utrustning i en SUV, eftersom utrymme inte är något problem!
  Populära SUV-modeller: Mitsubishi Pajero 5+2 pax, Skoda Yeti och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Albanien

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin riktar sig främst till familjer och grupper om fem eller fler personer. Vissa modeller kan rymma upp till 9 personer och mycket bagage. Om du reser i en grupp rekommenderar vi alltid att du väljer ett fordon med större kapacitet än antalet resenärer så långt som möjligt, eftersom det ger dig ultimat komfort!
  Populära Van/Minibuss-modeller: Citroen Berlingo, VW Caddy 5 pax, VW Transporter 9 pax och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.