Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PESO DA REGUA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Peso Da Regua – Hitta din perfekta hyrbil

  Peso Da Regua ligger i norra Portugal. Peso Da Regua utgör centrumet av det kända Portvinsdistriktet. Här kan du onekligen uppleva den portugisiska landsbygden. Kör vidare ut mot kusten till den populära turiststaden Porto. I Peso Da Regua kan man njuta av den härliga Douro-floden och närliggande byar. Om man är intresserad av Portvin och dess historia har man också kommit rätt. Staden bjuder på många intressanta historier och sevärdheter gällande portvin. Med en hyrbil i Peso Da Regua kan du uppleva mer av det genuina Portugal på din semester!

  Hyr bil billigt i Peso Da Regua

  Hyrbil i Peso Da Regua och i Portugal generellt är enkelt. Tempot i trafiken kan vara högt och körstilen skiljer sig mycket från den vi har i Sverige. Var därför extra uppmärksam i trafiken på både bilister, cyklister och fotgängare. För att hyra bil i Portugal krävs normalt sett inget internationellt körkort. Om du vill köra till andra länder måste detta efterfrågas vid bokning.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Peso Da Regua på flera platser i staden. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe gratis över telefon eller e-post.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Peso Da Regua