Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NARVIK

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Narvik med Auto Europe

  Narvik ligger i allra nordligaste Norge och har ca. 18400 invånare. Narvik ligger vackert beläget mellan fjäll och dalar. Det moderna samhället är uppbyggt mycket kring järnmalmsexporten. Narvik är även känt från Andra världskriget, som en strategisk plats för tyskarna, vilka också intog staden 1940. De flesta som reser till Narvik kommer hit för naturens skull. Det finns många härliga platser att besöka. En hyrbil i Narvik är ett måste på grund av de stora avstånden och du kan lätt hämta en hyrbil på Narviks flygplats eller i centrum. Besök Skjomen, en fjord som gröpts fram av Inlandsisen. Narvikfjället bjuder på magnifik utsikt och härlig skidåkning. Polar Zoo är en av världens mest nordliga djurparker och här kan du se björn, varg och järv mm. Vackra fjäll, magnifika fjordar och fint fiske är bara en liten del av det som Narvik, och Nordnorge, kan erbjuda.

  Om du vill besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Ta flyget till Narvik Harstad Airport och hämta din bil direkt på flygplatsen, då slipper du sitta och sträckköra och kan njuta av bilutflykten på en gång. Njut av midnattssol och norrsken i Nordnorge!

   

  Biluthyrning i Narvik

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över. Hos oss väljer du enkelt om du vill hämta din bil på flygplatsen eller i centrum. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Narvik Harstad Lufthavn