Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I ÅLESUND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Ålesund med Auto Europe

  Ålesund ligger i mellersta Norge och har ca. 60 000 invånare. Ålesund ligger i höjd med Sundsvall. Denna stad ligger vackert belägen vid den norska västkusten och med en hyrbil i Ålesund tar du dig lätt runt till de olika öarna. De sammanbinds alla av en och samma väg. Ålesund är känt för sin fina jugendbebyggelse och sin fiskeindustri. Gör en lång utflykt med din hyrbil i Ålesund, antingen norrut mot Trondheim eller söderut mot Bergen. Om du planerar att boka biluthyrning i Ålesund och köra utanför Norges gränser, vänligen meddela oss om detta vid bokningen!

  Hyr bil billigt i Ålesund, Norge

  Beställer du biluthyrning i Ålesund har du all möjlighet att upptäcka Norge. Om du vill besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Ta flyget till mellersta Norge och hyr bil i Ålesund, då slipper du sitta och sträckköra och kan njuta av bilutflykter på plats. Njut av det milda kustklimatet i Ålesund.

  Biluthyrning i Norge genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Ålesund i centrum. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Officiella hemsida - Ålesund flygplats

  Turistinformation