Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BODÖ

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Bodö med Auto Europe

  Bodö ligger i allra nordligaste Norge och har ca. 45 000 invånare. Bodö ligger i höjd med Gällivare, 9 mil norr om Polcirkeln. Hit reser många för att njuta av nordnorges fina natur. Vackra fjäll, magnifika fjordar och fint fiske. En hyrbil i Bodö är en självklarhet då det är stora avstånd att transportera sig i norra Norge. Du kan kör norrut mot Lofoten eller vidare till Tromsö, till exempel.

  Biluthyrning i Bodö

  Beställer du biluthyrning i Bodö har du all möjlighet att upptäcka Norge. Om du vill besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Ta flyget till Bodø Airport och hämta hyrbil i Bodö, då slipper du sitta och sträckköra och kan njuta av bilutflykter på plats. Njut av midnattssol och norrsken i nordnorge!

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida - Bodö lufthavn