Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL TUNISIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Tunisien

  Forma din egen semester och hyr bil i Tunisien med Auto Europe. Bila längs med kusten eller ta dig snabbt och enkelt mellan turistorter som Monastir och Sousse. Besök huvudstaden Tunis och ta en tur runt de två sjöarna. Auto Europe samarbetar med många olika uthyrare i Tunisien och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar, både på fastlandet och på Sicilien och Sardinien. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  Boka minikategori i Tunisien

  Hyra minikategoriVar ute i god tid och boka en bil från vår mycket populära minikategori . De är utmärkta för par som önskar att uppleva vad Tunisien har att erbjuda. Ta er enkelt runti i Tunis och utforksa stadens undangömda skatter. Bilarna kommer som standard med ett bagageutrymme med plats för 2 mindre resväskor, ungefär i storleken av en kabinväska.
  Populära modeller i minikategorin: Hyundai i10, Nissan Micra och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Tunisien

  Hyra ekonomikategoriOavsett om ni väljer att besöka Bardo Museum eller härliga katedralen i Tunis, så är en bil från ekonomikategorin det självklara valet för de som vill ha en enkel och ekonomisk bil. Med plats för fyra personer är detta den mest ekonomiska bilen för familjer eller liten grupp av vänner. Dess smidiga utformning, gör att de är utmärkta för att ta sig runt Tunis ibland svårnavigerade gator.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Renault Symbol, Fiat Punto och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Tunisien

  Hyra kompaktkategoriÄven om landet är litet till ytan, men om ni vill utforksa vad Tunisien har att erbjuda utanför städerna så rekommederas det starkt att inte boka mindre än en bil från kompaktkategorin. Dessa bilar är mer rymliga och är bättre utrustade för längre körning. Plats för 4 passagerare och med ett bagage där ni får plats med 2 resväskor och 1 kabinväska , är dessa fordon de största utav de små kategorierna.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai Accent och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Tunisien

  Hyra mellankategori För att bäst kunna utforksa detta nordafrikanska land behöver ni en bil som ni hittar i mellankategorin. Upplev allt roligt som Tunisien har att erbjuda och låt äventyret börja. Med en mellanklass bil färdas ni med enkelhet långa sträckor så ni har möjligheten att hinna med att se alla underbara sevärdheter landet har att erbjuda. Missa inte chansen att se El Jem amphiteatern där urtida gladiatorer utkämpade våldsamma slag för publikens ära. Gör er resa mer bekväm genom att boka någon av bilarna från denna kategori.
  Populära modeller i mellankategorin: Baic S3 eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Tunisien

  Hyra standard/fullsizeOm ni vill gå fullt ut och få den bästa komforten till absolut oslagbara priser, är det en standard/fullsize bil ni bör hyra. Med spatiöst utrymme för bagage och en interiör som är luftig och öppen, gör att det blir inte mycket bättre än så det här. Med ett av dessa fordon kommer körandet bli en fröj, till den grad att man bara vill forstsätta köra hela tiden. De här bilarna erbjuder allt vad de tidigare kategorierna har plus mycket mer.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: VW Passat, Kia Cerato eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Tunisien

  Hyra lyxbilOm ni letar efter det bästa utav de bästa och verkligen vill förgylla eran resa, boka då en lyxbilar. Här hittar ni alla tänkbara modeller som man knappt vågat drömma om att kunna köra. Men med Auto Europe har ni den möjligheten att kunna köra bilar som verkligen strålar lyx på hög nivå. Förhöj ert resande med oss!
  Populära lyxbilsmodeller: Maserati, Lamborghini, Range Rover, Rolls Royce och andra välkända namn.

  Boka Van/Minibuss i Tunisien

  Hyr van/minibuss Passa på att ta er en titt på Souq, den livliga marknadens som är Tunisiens absolut bästa. Med en Van/Minibuss tar ni enkelt med er hela er resgrupp till detta äventyr. För de resenärer som har krav på bra med bagage utrymme och gott om plats är det denna kategori de behöver välja. Här finner ni modeller som har plats upp till nio personer och medföljande bagage. Dra nytta av storleken så ni kan njuta av Tunisien tillsammans och passa även på att känna den sköna känslan att ha möjligheten att fullt sträcka ut sina ben under längre körperioder.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Renault Traffic och många andra modeller.
  Oavsett om ni är ute efter avkoppling på de många stränderna eller är en naturälskare som vill besöka de nationalparker som är med på världsarvslistan så finns här något för alla. Med våran översikt hoppas vi att ni har fått en bra förståelse på de fordonskategorier som finns tillgängliga, så att ni hittar den idealiska bilen just för er. Skulle det vara så att ni har funderingar, frågor eller behöver hjälp, så är våra hyrbils experter redo. Vårt team är tillgängliga alla sju dagar i veckan och gör allt för att hjälpa er att hitta den perfekta bilen för er. Ni når oss enkelt genom +46 10 888 66 52. Vet ni redan vad ni vill ha, använd då vår fina sökmotor som visar vilka bilar som finns tillgängliga på just de dautm ni funderar att resa på. Boka med Auto Europe och ta vara på våran över 60 åriga erfarenhet i branschen.