Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I TUNISIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Tunisien – Boka och spara

  Det lämpar sig utmärkt att hyra bil i Tunisien för att på egen hand ta sig runt i landet. Vägnätet är väl utbyggt och Tunisien är ett relativt säkert land att resa runt i. Tunisien var fram till och med 1956 koloniserat av Frankrike. Här pratas därför förutom engelska även franska. Tunisien är Afrikas nordligaste land och gränsar till Libyen och Algeriet.

  Upptäck Tunisien med hyrbil

  Att åka till Tunisien passar perfekt för dig som är ute efter både sol och naturupplevelser. Tunisien domineras av de maffiga Atlasbergen och av sand och öken. Hyrbil i Tunisien ger dig chans att på egen hand upptäcka landet. Res själv runt i något av landets 8 nationalparker. Längs med medelhavskusten kan du bada och sola i någon av charterorterna Djerba, Hammamet eller Sousse. Läs mer här.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Tunisien genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatserna eller på ett citykontor. Vi erbjuder även bland annathyrbil i Egypten och biluhyrning i Marocko.