Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL TJECKIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Tjeckien

  Upplev nya känslor och ett härligt äventyr när du utforskar Centraleuropa med en hyrbil i Tjeckien. Auto Europe förstår att en av de viktigaste delarna av resan är flexibilitet. Därför garanterar vi de lägsta biluthyrningspriserna i Tjeckien och ger våra kunder ett brett utbud av fordon att välja mellan. Bläddra igenom våra alternativ för biluthyrning i Tjeckien och gör din bokning online med vår säkra bokningsmotor.

  Boka minikategori i Tjeckien

  Hyra minikategoriMinikategorin är perfekt för två personer med lite bagage. En minibil är därför ett bra val om du ska på en romantisk helg i Prag. Bilen är ekonomisk med bränsle och tack vare sin lilla storlek är det enkelt att parkera i stadsjungeln.
  Populära modeller i minikategorin: Skoda Citigo, Smart For Two, Chevrolet Spark.

  Boka ekonomikategori i Tjeckien

  Hyra ekonomikategoriHyr en ekonomibil i Tjeckien och ta nytta av ett obegränsat antal nya möjligheter. Denna typ av hyrbil har obegränsad körsträcka, bagageutrymmet är tillräckligt för upp till två personer och modellalternativen finns med 2 eller 4 dörrar. Många resenärer väljer denna kategori i Tjeckien på grund av sin låga bränsleförbruktning, så att de kan besöka alla Prags gator och spendera mycket mindre på bränsle än de skulle hemma.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Volkswagen Polo, Skoda Citigo, Skoda Fabia, Ford Fiesta, Opel Corsa*

  Boka kompaktkategorin i Tjeckien

  Hyra kompaktkategoriDen kompakta bilkategorin blir ett allt mer populärt alternativ bland resenärer som besöker Tjeckien. Dessa små och mångsidiga fordon erbjuder frihet, rörlighet, sparsam bränsleförbrukning och utrymme som passar för cirka 2 passagerares bagage. Oavsett om du föredrar Volkswagen Golf eller en Opel Astra Tourer med större interiör eller en något snabbare bil som Ford Focus, är det alltid ett smart val att boka en kompakt bil i Tjeckien.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Volkswagen Golf, Renault Megane, Opel Astra kombi, Mercedes A Class, Ford Focus*

  Boka mellankategorin i Tjeckien

  Hyra mellankategoriDen största fördelen med en biluthyrning i mellankategorin i Tjeckien är det extra benrummet, den rymliga interiören och det stora bagageutrymmet som bilar av denna storlek erbjuder. För familjer eller små grupper som ska på längre resor är det definitivt ett utmärkt val att hyra en medelstor bil. Du kommer inte bara ha en bekväm resa med tillräckligt med utrymme för allt ditt bagage, du får också ett fordon till en bra kostnad så att du kan spara pengar på bränsle och spendera pengar på roliga aktiviteter under semestern.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Octavia (station wagon or sedan), Peugeot 508, Peugeot 3008, Ford Mondeo, Seat Toledo*

  Boka standard/fullsizebil i Tjeckien

  Hyra standard/fullsizeOavsett om du planerar en lång resa till Tjeckien eller ska ut med hela familjen är en bil i denna kategorin ett utmärkt val. En smidig, mysig inredning och en stort bagageutrymme är bara några av fördelarna med att hyra en standard/fullsizebil i Tjeckien. Välj från en mängd olika framstående modeller, från den populära Mercedes C-Class eller BMW 3-serien, till Audi A4 och Volkswagen Passat kombi.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Skoda Superb kombi, Volkswagen Passat kombi, Mercedes C Class, BMW 3 Series, Audi A4*

  Hyr en lyxbil i Tjeckien

  Hyra lyxbilHar du någonsin drömt om att köra en Porsche eller Mercedes Benz? Om så är fallet har du tur, eftersom du kan ha den perfekta semestern genom att hyra en lyxbil i Tjeckien. Våra priser är inte bara de mest attraktiva på marknaden, men vi jobbar också med alla toppleverantörer i Tjeckien, vilket gör det möjligt för våra kunder att välja mellan ett brett utbud av lyxbilar tillgängliga för hyra från en konvertibel BMW Z4 till den nya Mercedes S -class kupé, och många andra alternativ.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes E Class, BMW Z4, Porsche Panamera, Mercedes S Class, Audi A6 (kombi eller sedan)*

  Boka SUV eller Van/Minibuss i Tjeckien

  SUV Car RentalDenna typ av bil har störst utrymme för bagage bland alla fordonsalternativ, och mer plats för dina vänner och familj. Det är då lämpligt att hyra en vans/minibuss i Tjeckien för stora grupper eller resenärer som ska på äventyr. Med ett brett utbud av fordonsalternativ, inklusive 7 eller 9-passagerarbilar, stora eller kompakta SUV och även lyxalternativ, hittar du säkert den perfekta modellen för din resa.
  Populära SUV-modeller: och vans/minibuss-modeller: Mercedes GLK, Volvo XC90, Porsche Cayenne, Range Rover Evoque, Renault Espace, Mercedes Viano*
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning på bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil), 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna
  *Exakta bilmärken och modeller kan inte garanteras i alla fall. Specifika fordon kan variera beroende på tillgänglighet.