Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL SERBIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Serbien

  Serbien är det land med möjligheter som bäst utforskas i en hyrbil från Auto Europe. Vi kan erbjuda dig högkvalitativ biluthyrning i Serbien till de lägsta priserna på marknaden. Om du är osäker på vilket fordon som är mest lämpligt för din resa, kolla in översikten över hyrbilsklasser nedan.

  Boka minikategori i Serbien

  Hyra minikategoriKör runt och upplev den serbiska naturen med en minibil från Auto Europe. De små bilarna ges till de lägsta priserna och är ekonomiska med bränsle, så att du kan spara betydligt på resekostnaderna. Dessutom är smala och lättmanövrerade minifordon perfekta för upptagna turistplatser samt stadskärnor.
  Populära modeller i minikategorin: Ford Fiesta, Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Serbien

  Hyra ekonomikategoriHyr en ekonomibil i Serbien och upplev charmiga landskap och den livliga huvudstaden Belgrad. Ekonomibilar erbjuder större effektivitet i bränsleförbrukning och obegränsad körsträcka. Ekonomibilar kan rymma upp till 4 personer och 2 resväskor i bagageutrymmet. Det finns ofta bra rabatter på bilarna i denna kategori, vilket gör den till den mest attraktiva kategorin att hyra i Serbien.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Citroen C3 eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Serbien

  Hyra kompaktkategoriEn kompaktbil i Serbien är ett smart val. Detta alternativ ger dig större rörlighet att köra på Europas smala vägar och utmärkt bränsleekonomi, så att du kan utforska hela Serbien i en takt som passar dig bäst. Med ett rymligt bagageutrymme och en stuga som rymmer 5 personer, kommer en kompakt bil att passa dina behov oavsett dina reseplaner.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Ford Focus, Opel Astra eller liknande.

  Boka mellankategorin i Serbien

  Hyra mellankategoriMånga ser denna typ av bil som den mest mångsidiga bilkategorin, och för en biluthyrning i Serbien mellankategorin det överlägset mest bekväma valet du kan göra . Njut av en liten ökning av bränsleförbrukningen, platsen i bagageutrymmet, det extra benutrymmet och en speciellt bekväm inredning än i en kompaktbil. Auto Europes omfattande biluthyrningsflotta ger dig möjlighet att välja mellan ett brett utbud av utmärkta fordon, perfekt för alla resor.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Octavia, Fiat Tipo eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Serbien

  Hyra standard/fullsizeMed sina äventyrliga vägar och förtrollande regioner är Serbien ett utmärkt semestermål för familjer med barn. En standard/fullsizebil gör att du kan njuta av resan ännu bekvämare, med extra ben- och bagageutrymme - en drömresa som hela familjen förtjänar!
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: VW Passat med mera.

  Boka SUV i Serbien

  Hyra SUVEn av de vackraste europeiska destinationerna för en händelserik bilresa är Serbien. En SUV-bil i Serbien är ett bra sätt att resa med din familj och grupper, eftersom du får gott om komfort och utrymme. Auto Europe erbjuder de bästa möjligheterna till SUV i Serbien. Undersök valet online och välj den kategori som passar dina behov och jämföra våra priser! Vi garanterar de bästa priserna när som helst.
  Populære modeller i SUV klassen: Dacia Duster, Chevy Captiva och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Serbien

  Hyr van/minibussPlanerar du en road trip i Serbien med en grupp vänner eller familj? Auto Europe kan hjälpa dig att organisera din resa! Bläddra bland vårt sortiment av Vans/minibuss-kategorin i Serbien och du kommer säkert att hitta ett lämpligt fordon. Hyr en van/minibuss i Serbien och spara för mycket pengar på taxibilar och kostnader för kollektivtrafik.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Opel Vivaro och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmaskinen längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.