Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL RUMÄNIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Rumänien

  Även om väderförhållandena tillåter dig att fånga lite solsken vid Svarta havet, är Rumänien mycket mer än bara ett soligt semestermål. Det är ett land att upptäcka, en destination för dem som är villiga att lära sig mer om den lokala kulturen och människorna. Det finns bara ett sätt att utforska landet, genom en biluthyrning, och du kommer inte ångra att utforska denna fascinerande plats. Nedanstående flottöversikt över bilkategorier i Rumänien kommer att introducera dig med alla tillgängliga bilval.

  Boka minikategori i Rumänien

  Hyra minikategoriMinikategorin är bäst för stadsturer i Bukarest, den sjätte största staden i Europeiska unionen. Hämta en minibil för en snabb körning genom stadens gator och parkera enkelt. Minikategorin är perfekt för två resenärer med två väskor.
  Populära modeller från minikategorin:Toyota Aygo, Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Rumänien

  Hyra ekonomikategoriPrecis som minikategorin är ekonomibilar ekonomiska med bränsle och en bra lösning för en stadstur i Constanta eller Cluj-Napoca. Ekonomikategorin erbjuder lite mer utrymme, och fyra personer kan bekvämt resa i bilen med en stor och en liten väska.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Dacia Logan, Renault Clio och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Rumänien

  Hyra kompaktkategoriMed kraftfullare motorer kommer kompakta fordon att köra dig enkelt genom staden och på landsbygden utan att förstöra din budget för bensinkostnader. Kompaktkategorin ger plats för fem personer och bagageutrymme för två större resväskor och en liten väska.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, Ford Focus och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Rumänien

  Hyra mellankategoriDenna kategori har större bilar där man kan få tillräckligt med utrymme för fem personer, gott om benrum och ett rymligt bagageutrymme. Mellankategorin är en blandning mellan kompakta och stora bilar, en perfekt lösning för landsbygdsturer för små familjer eller grupper av vänner.
  Populära modeller i mellankategorin: Renault Fluence, Ford Mondeo och andra modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Rumänien

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizekategorin rekommenderas för familjer eller grupper av fem personer som reser långa avstånd. Dessa bilar är kända för sin rymliga inredning och stora bagageutrymme som tar två stora och två små bagage. Boka en bil i denna kategori för en säker körning på landet.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Audi A4, Skoda Octavia och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Rumänien

  Hyra lyxbilRes med all den komfort du förtjänar, oavsett om du är på affärsresa eller på semesterresa. Våra lyxbilar i Rumänien sträcker sig från prestigebilar till sportiga SUVs. Klicka genom vår bokningsmotor för att se våra erbjudanden eller ring vårt team för att få hjälp med att ordna din lyxbil.
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes E Clas, BMW 5 och andra modeller.

  Boka SUV i Rumänien

  Hyra SUVDet här är en mycket populär kategori både bland besökare och invånare. Robusta SUV-bilar ger en oöverträffad körupplevelse och är det bästa valet för att resa till Karpaterna som passerar Rumänien från norr till sydväst och täcker en tredjedel av landet. Dessa bilar kan sitta upp till fem personer, tre stora väskor och två mindre.
  Populära SUV-modeller: Dacia Duster, Opel Antara och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Rumänien

  Hyr van/minibussOm du reser i en grupp av mer än fem personer, överväg att hyra en van/minibuss istället för att boka två bilar. Beroende på modell kan denna kategori sitta upp till nio personer. Med gott om utrymme inuti är dessa fordon mycket bekväma att resa med. Dessutom ger de förvaringsutrymme för allt ditt bagage.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Mercedes Vito, Dacia Lodgy och andra modeller.
  Om denna guide har hjälpt dig att välja en hyrbil för din resa till Rumänien, använd sedan vår säkra bokningsmotor för att slutföra bokningen i tre enkla steg. Om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vårt reservteam genom att ringa +46 10 888 66 52 eller maila oss.