Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL REUNION

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Réunion

  Réunion är en paradisö i Indiska Oceanen, öster om Madagaskar. Hämta din hyrbil i Saint Denis, på flygplatsen eller på andra orter. Denna lilla runda ö är perfekt anpassad för en upptäcktsfärd med hyrbil. Bila längs med kusten. Ön är endast 6 mil lång och 4 mil bred. Med hyrbil på Réunion hinner du se mycket på din semester. Auto Europe samarbetar med flera biluthyrare på Réunion och kan på det viset erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Hitta den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta på Réunion nedanför. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker.

  *Klicka här för mer information om bilkategorier.

  Boka minikategori i Réunion

  Hyra i minikategoriEn minibil på Réunion är lämplig för korta resor med lite bagage. Denna kategori är mest utvald av våra kunder som reser själva eller är ett par som reser. Dessa bilar är det minsta och billigaste som ni kan hitta hos oss. Med tanke på dess storlek, så gör det stadskörning till en barnlek. Med dessa fordon tar ni er enkelt genom smala gator och hittar mycket enklare parkerings plats vid alla de sevärdheter som ni önskar att besöka i Réunion. Dessa fordon är mest lämpliga för mindre resor och kommer i två utformningar , antingen med två eller fyra dörrar.
  Populära modeller i minikategorin: Peugeot 107, Renault Twingo, Citroen C1 och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Réunion

  Hyra i ekonomikategoriEkonomikategorin är mycket populära bilar i Réunion, med tanke på hur ekonomiska de är. De har mycket effektiva motorer som gör att bränsleförbrukningen är mycket låg utan att offra allt för mycket på prestandan. De är lite dyrare än en mini, men erbjuder bra mycket bättre komfort.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Renault Clio IV, Dacia Sandero, Toyota Yaris, Peugeot 206, Citroen C3 och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Réunion

  Hyra i kompaktkategoriKompaktkategorin är ett av de bästa alternativen för er som planerar att köra runt lite på ön. Med en sådan här bil , tar ni er enkelt ut från staden och ut till något av de absolut makalösa stränderna med dess inbjudande mörkblå vatten. Med kompakt bilar får ni plats fyra passagerare och en liten mängd bagage.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Peugeot 308, Renault Megane, Renault Capture, Citroen C4 och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Réunion

  Hyra i mellankategoriEn mellanstor bil är vad namnet antyder, lagom för allt. De har bra takhöjd och gott om benrum , men fortfarande är de hyfsat ekonomiska att köra. Så om ni är osäker om ni föredrar komfort eller rent ekonomiska bilar, så har ni den bästa blandningen i denna kategori. Det är som vi brukar säga, lagom är bäst.
  Populära modeller i mellankategorin: Hyundai IX 35, Renault Scenic, Dacia Duster eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Réunion

  Hyra standard/fullsizebilOm ni letar efter en bil med gott om benrum och en bekväm och rymlig insida som garanterar en lugn och behaglig resa, då är det i kategorin standard/fullsize ni hittar det. Här finner ni många olika modeller som alla utlovar en välbehaglig körkänsla där ni knappt märker av vägen medans ni tar er runt Réunion.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: BMW X1, Volkswagen Passat, Renault Kadjar eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Réunion

  Hyra lyxbilIbland lönar det sig att kosta på sig lite. Med en lyxbil kan ni enkelt berika eran stund i Réunion. Tar er runt denna makalösa ö med en bil som de flesta knappt vågar drömma om att få köra någon gång i deras liv. Ta chansen och berika eran semestertid och sätt en guldkant på vardagen. Njut av det allra bästa vi här på Auto Europe kan erbjuda i körväg.
  Populära lyxbilsmodeller: Aston Martin, Porsche, Rolls Royce, Bentley och andra välkända namn.

  Boka SUV i Réunion

  Hyra SUVVi erbjuder ett stort utbud av olika modeller i SUV-kategorin. Dessa bilar erbjuder extra stort lagringsutrymme, gott om plats för alla passagerare och med dess kraftfulla motorer ger de en skön åktur på även de tuffaste vägunderlagen. Här får ni enkelt plats med 2 stora resväskor och 2 mindre väskor.
  Populära SUV-modeller: Hyundai IX 35, Dacia Duster och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Réunion

  Hyra van/minibussExtra benrum, extra stort bagage utrymme och plats för fler vänner och familj i samma fordon som ni kan dela med er av vad ni upplever. Med en Van/Minibuss är detta en möjlighet. Istället för att ha två bilar för ert sällskap så sparar ni in en hel del på eran budget genom att boka en minibuss. De är även det bästa alternativet om ni reser med en stor mängd bagage. Dessa bilar är de största ni kan hitta i våran hyrbilsflotta.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Renault Traffic, Dacia Family, Renault Master Minibus, Renault Grand Scenic och många andra modeller.
  Förhoppningsvis har ni med hjälp av denna information fått lite mer kött på benen när ni skall bestämma er vilken kategori ni kommer att behöva under er semester i Réunion . Vet ni redan vilken kategori ni vill, är det enkelt att hitta vilka bilar som finns tillgängliga med hjälp av vår enkla och pålitliga sökmotor. Om ni funderar över något eller behöver hjälp, så finns våra hyrbils experter till hands. Ring oss på +46 10 888 66 52 så hjälper vi gladligen till. Boka med oss för att få marknadens bästa priser.