Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL PARAGUAY

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Paraguay

  Besök Paraguay med hyrbil. Detta sydamerikanska land gränsar i norr till Brasilien och i söder till Argentina. Hämta hyrbil i Asuncion, huvudstaden som är rankad som världens billigaste stad att bo i. Med en hyrbil i Paraguay styr du över din egen tid. Auto Europe samarbetar med olika uthyrare i Paraguay och kan på så sätt erbjuda dig extra billiga hyrbilar. Leta upp den hyrbil som passar dig och ditt resesällskap bäst i vår översikt över vår bilflotta nedanför. Genom våra hyrbilspartners kan vi erbjuda biluthyrning för alla tillfällen och för alla plånböcker. Boka gärna hyrbil redan idag!

  *Klicka här för mer information om bilkategorier.

  Boka minikategori i Paraguay

  Hyra i minikategoriDen minsta bilkategorin ni kan hyra i Paraguay är från minikategorin. Dess fordon är idealiska för två personer , som önskar att ta sig runt i städerna och se dess turistattraktioner. Minibilar är det utmärkta valet för att navigera sig fram i städer, och deras storlek gör att det är betydligt enklare att hitta parkerings plats i städer där det kan normalt vara en utmaning för de större bilarna. Med dessa bilar har ni utrymmer för 2 små väskor i bagaget.
  Populära modeller i minikategorin: Toyota IQ, Fiat 500, Ford KA och mycket mer.

  Boka ekonomikategori i Paraguay

  Hyra i ekonomikategoriBilarna som tillhör ekonomikategorin präglas av att vara flexibla och lätta, liksom låg bränsle konsumtion och har plats upp till 4 passagerare. Inte bara är de ekonomiska vad det gäller pris, men också deras användning på grund av sin lätta och enkla körning. Dessa bilar har en kapacitet för en stor väska samt en liten kabin väska.
  Populära modeller från ekonomikategorin: VW Polo, Hyundai i10, Kia Rio och andra liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Paraguay

  Hyra i kompaktkategoriKompaktkategorin är snäppet större än de från ekonomikategorin, med de är fortfarande väldigt bränsleeffektiva fordon. Dessutom erbjuder de mer utrymme och framförallt mer komfort än de mindre bilarna kan erbjuda. En bil från denna kategori är perfekt för 4 passagerare som reser med bagage. Och om ni funderar på att åka utanför städerna och se andra sevärdheter i Paraguay är detta en kategori för er.
  Populära modeller från kompaktkategorin: VW Golf, Hyundai i30, Kia Ceed, Opel Astra och liknande modeller.

  Boka mellankategorin i Paraguay

  Hyra i mellankategoriDe olika modellerna ni hittar i mellankategorin är det idealiska valet att välja om man planerar många dagsutflykter utanför städerna. De kommer utrustade med kraftfulla motorer som gör det enkelt och bekvämt att ta sig från ställe till ställe. Längre körsträckor är inga problem , med tanke på att här finns det plats att kunna sträcka ut sina ben lite.
  Populära modeller i mellankategorin: VW Jetta, Opel Mokka, Skoda Octavia eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Paraguay

  Välj en bil från Hyra standard/fullsizebilstandard/fullsize om ni är en större familj. Bilarna här erbjuder rymliga och bekväma sittplatser och speciellt extra rymligt bagage utrymme där ni med enkelhet kan stuva ner två stora resväskor samt två kabinväskor. Har ni små barn och behöver bra med plats för barnstolar så är dessa bilarna det självklara valet. Res med er familj i bästa tänkbara komfort och samla på er massa oförglömliga stunder.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: VW Passat, Opel Insignia, Mercedes Class C, eller liknande bilmodeller.

  Hyr en lyxbil i Paraguay

  Hyra lyxbilOm ni har en mer flexibel resebudget, unna dig då det absolut bästa i hyrbils väg. Res med maximal komfort och glid fram på gatorna i en lyxbil. Hitta eran dröm bil som ni alltid har önskat att köra, och ta ert resande i Paraguay till en helt ny nivå. Dessa bilar kommer med en oklanderlig och lyxig interiör och är fullt utrustade med allt man kan tänka sig. Passa på att göra er semester till en oslagbar resa!
  Populära lyxbilsmodeller: Lamborghini, Jaguar, Ferrari, Maserati och andra välkända namn.

  Boka SUV i Paraguay

  Hyra SUVOm ni planerar att bege er ut i och upptäcka Paraguays vildmark, då kommer en SUV till väl användning. Dessa bilar har en monster till motor och klarar av även den mest robusta terräng. Så skall ni ut och köra där ni kommer att ta er fram på jobbig körunderlag så kommer en SUV underlätta detta och ni kommer knappt att märka av det tuffa underlaget.
  Populära SUV-modeller: Kia Soul, Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Hyundai Creta och mycket mer.

  Boka Van/Minibuss i Paraguay

  Hyra van/minibussVan/Minibussar är utan tvekan det bästa alternativet för stor familjer eller de som reser med en grupp vänner. Att resa i en minibuss kommer spara er en hel del, eftersom du bara behöver betala för försäkring och bränsle för ett fordon. Och dessutom så är det roligare om man kan dela med sig av upplevelserna man får genom att köra i Paraguay. Utöver det så är dessa bilar extremt rymliga och har inga problem att få plats med allt tänkbart bagage ni kan ha med er.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Landcruiser, Hyundai H1, Kia Carneval och många andra modeller.
  Med denna information hoppas vi att ni har fått lite mer kött på benen och kan underlätta ert val av kategori, så ni får just det ni är i behov av. För att hitta den bil som passar ert behov och budget, kan ni snabbt och enkelt hitta det med hjälp av våran sökmotor. Skulle det uppstå funderingar eller frågor, så är våra hyrbils experter redo att hjälpa till 7 dagar i veckan. Ni når dem enkelt via telefon +46 10 888 66 52.