Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL NYA ZEELAND

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottguide Nya Zeeland

  Nya Zeeland är det ultimata resemålet som många semesterfirare drömmer om. För att hjälpa dig att organisera din drömresa till Middle-earth har vi sammanställt en guide om tillgänglig bilhyra i Nya Zeeland. Ta en titt och gör dig redo för ditt nästa äventyr!

  Boka ekonomikategori i Nya Zeeland

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar kommer som den minsta uthyrningskategorin som finns i Nya Zeeland. Dessa fordon är dock perfekta för en stadstur med låg bränsleförbrukning. Välj den här kategorin för att resa i de stora städerna Auckland eller Wellington för upp till fyra passagerare med påsar.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Hyundai i20, Holden Spark, Mitsubishi Lancer, Toyota Yaris och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Nya Zeeland

  Hyra kompaktkategoriKompakta bilar är bekvämare än den ovan nämnda ekonomikategorin eftersom de har mer passagerarutrymme och plats för två resväskor och en liten väska. Kompaktkategorin är också väl lämpad för att ta dig ifrån staden till den pittoreska landsbygden.
  Popular Compact Car Rental Models: Hyundai Accent, Toyota Corolla, Holden Trax, Holden Barina och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Nya Zeeland

  Hyra mellankategoriMellankategorin är en bra lösning för resenärer som söker effektivitet, låg bränsleförbrukning och en rymlig inredning. Dessa mellanstora bilar sitter upp till fem personer och har plats för två stora och en liten väska. Ett idealiskt val för små familjer och rekommenderas för landsbygdsturer.
  Populära modeller i mellankategorin: Nissan Quashqai, Toyota RAV, Holden Captiva, Toyota Camry och andra modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Nya Zeeland

  Hyra standard/fullsizeOm du reser med din familj, ska du inte tveka på att välja en bil i standard/fullsizekategorin. Om du behöver massor av passagerarutrymme och bagageutrymme, är det en bil i denna kategori du söker efter. Utrustad med kraftfulla motorer, tar dessa fordon dig enkelt genom alla underverk på Nya Zeeländska landsbygden.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Falcon, Holden Commodore, Toyota Previa, Kia Carnival och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Nya Zeeland

  Hyra lyxbilVarför inte unna dig en biluthyrning i New Zeeland? Vår lyxiga flotta har fantastiska modeller från sport och prestige bilar till toppklassbilar. Ta en titt på vår flotta eller ring oss för att ordna ditt lyxbilsäventyr.
  Populära lyxbilsmodeller: Holden Commodore SV6, Mercedes C200, Hyundai iMax, Toyota Prado och andra modeller.

  Boka SUV i Nya Zeeland

  Hyra SUVAtt hyra en SUV på semester i Nya Zeeland är det bästa sättet för att se det mesta av det här fascinerande landet. Dessa kraftfulla och bekväma bilar gör din resa genom krävande terräng enkla och smidiga..
  Populära SUV-modeller: Toyota Highlander, Ford Ranger Double Cab, Jeep Grand Cherokee och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Nya Zeeland

  Hyr van/minibussEn vans/minibuss är ett praktiskt val om du reser med en större grupp. I stället för att boka två bilar kan du hämta en van och njuta av att vara tillsammans under dina resor. Dessutom kan en hyra i denna kategori ge er lite besparingar från att bränslekostnader.
  Populära Van/Minibuss-modeller: LDV G10, Toyota Commuter, Hyundai iMax, Toyota Previa och andra modeller.
  Kontakta oss på +46 10 888 66 52 för support och bokningar. Du kan också använda vår säkra bokningsmotor online för att göra din bokning i Nya Zeeland i tre enkla steg!