Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MAROCKO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Marocko

  Upplev Marocko, dess svepande sanddynor, gyllene nyanser, blå byar och en mängd antika souks. Marocko är fantastiskt varierat, året runt, oavsett om det är långa sandstränder, färgglada gamla byggnader eller fantastiska storslagna resor till öknen. Auto Europe samarbetar nära ett stort antal internationella och inhemska leverantörer för att bara ge dig de bästa biluthyrningsalternativen i Marocko. Om du planerar en resa och letar efter högklassig biluthyrning, ta en titt på vår guide till hyresklasser nedan och välj den fordonsklass som bäst motsvarar dina resebehov.

  Boka minikategori i Marocko

  Hyra minikategoriMinikategorin rekommenderas för ensamresenärer och vänner som reser i Marocko på en budget. Dessa fordon är enkla att manövrera och parkera, och är idealiska för stadsresor inom landet, där körningen ibland kan tyckas ganska förvirrande. Boka en minibil om du planerar att köra kortare sträckor inom städer eller närliggande stränder, och om du reser lätt eller utan bagage. En typisk minibil rymmer upp till fyra personer utan bagage eller två personer med två bagage.
  Populära modeller i minikategorin: Hyundai i10, Peugeot 108, Fiat 500, Chevrolet Spark, Kia Picanto och liknande bilar.

  Boka ekonomikategori i Marocko

  Hyra ekonomikategoriVälj en ekonomibil om du behöver lite mer utrymme men ändå vill stanna på en låg budget. Återigen är den här fordonstypen perfekt om du inte planerar att köra långa sträckor, och har upp till en stor och två mindre väskor. Idealt sett tar en ekonomibil upp till fyra personer. Kör lättare genom trafiken i Marockanska städer med en ekonomibil.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Fiat Punto, Peugeot 208, Dacia Logan, Citroen C3, Renault Clio, Dacia Sandero och liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Marocko

  Hyra kompaktkategori Kompaktkategorin består av medelstora fordon som är lämpliga för små familjer och upp till fyra passagerare. Samtidigt som det är lägre prisintervall är kompakta bilar inte bara billiga, men också en praktisk fordonstyp för kortare road trips. Dessa bilar är relativt små, men har kraftfulla motorer, och kommer enkelt att ta dig från Marrakech till hamnstaden Essaouira, där du kan utforska fisk- och silversoppa samt den lokala hamnen med sina azurbåtar och stora fiskrestauranger.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Fiat Tipo, Peugeot 301, Renault Clio, Dacia Dokker, Citroen C4, Renault Megane, Hyundai i30, Chevy Cruze och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Marocko

  Hyra mellankategoriBiluthyrning i mellankategorin är ett av de mest populära alternativen för mindre familjer och grupper av vänner som är upp till fem passagerare. Beroende på modell erbjuder dessa bilar tillräckligt med utrymme för en eller två stora resväskor tillsammans med en eller två mindre väskor. Börja med en tur runt södra Marocko och kän öknen på vägen. Besök Qarzazate, även känd som porten till Sahara-öknen och åk vidare till Merzouga där du kan boka en kamelresa!
  Populära modeller i mellankategorin: Fiat Linea, Volvo 40, Toyota Prius Hybrid, Renault Symbol Diesel, Peugeot 3008, Toyota RAV 4 4x2 Hybrid och liknande modeller

  Boka standard/fullsizebil i Marocko

  Hyra standard/fullsizeEn standard/fullsizebil är en typisk hyrbil med tillräckligt med plats för fem passagerare och ett separat bagageutrymme. Dessa bilarna kommer ge dig trygghet när du kör runt i Marocko, och kommer i olika modeller och med massor av inbyggda funktioner. Missa inte mystiska Agzd, full av attraktioner som ett hemligt fängelse mitt i en öken, och en typisk traditionell oas för resenärer. Koppla av på en lokal hamam och fortsätt din resa helt energifull nästa dag.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Peugeot 508, Hyundai Elantra, Hyundai i40, Alfa Romeo Giulia, Volvo S60, Volkswagen Passat, Dacia Duster Diesel och flera andra.

  Hyr en lyxbil i Marocko

  Hyra lyxbilFörbättra din resa med ett lite lyxigare alternativ Auto Europe har att erbjuda. Resa som en kung i en lyxbil och dra nytta av att resa i stil i ett av våra snygga fordon. Snygg design och överdådiga interiörer med stilren utrustning kan vara ditt till ett överkomligt pris. Glöm inte att bläddra i våra bokningsresultat för lyxbil i Marocko.
  Populära lyxbilsmodeller: Volvo XC60, Volvo V60, Volkswagen Touareg Diesel, Mercedes C 200, Mercedes E 220 och andra modeller.

  Boka SUV i Marocko

  Hyra SUVSUV-bilar är stabila, pålitliga och idealiska för längre resor för hela familjen och rekommenderas för att åka i Marocko under flera dagar. Utforska Atlasbergen eller åk runt kusten utanför det slagna turistspåret. Med en SUV har du tillräckligt med förvaringsutrymme för upp till tre stora och två små väskor, medan det går det, beroende på modell, att rymma från fyra till sju passagerare. De flesta av våra SUV-bilar levereras med obegränsat antal kilometer vilket ger dig större frihet att utforska.
  Populära SUV-modeller: Jeep Grand Cherokee, Volvo XC60, Toyota Prado 4x4 och många fler liknande modeller.

  Boka Van/Minibuss i Marocko

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin är på hög efterfrågan hela året och är särskilt efterfrågad av grupper av turister som åker på sightseeingtur i Marocko. Vårt insidertips är att hyra en van med flera platser än du faktiskt behöver, för att kunna ta in hela packningen utan problem. Spara på hyra, deposition och försäkringar genom att välja denna kategori för upp till nio passagerare i Marocko.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Dacia Dokker, Peugeot Bipper och andra.
  Vi hoppas att vår flottöversikt till biluthyrning i Marocko har hjälpt dig att fatta ett välgrundat beslut för din kommande semester. Om du fortfarande är i tvivel och behöver ytterligare förtydliganden, tveka inte att kontakta oss på +46 10 888 66 52. Våra bokningsagenter hjälper gärna till och bokar för dig. Om du föredrar att boka online, är du välkommen att göra det med vår säkra bokningsmotor. Observera att även om du kan använda ett betalkort för att skicka in betalningen online måste du ha ett giltigt kreditkort i huvuddrivarens namn när du hämtar bilen i Marocko.