Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL MALAYSIA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Malaysia

  Om du känner en semesterstämning och letar efter ett avlägset land att fly till har vi ett bra tips! Tänk Malaysia! Med en mängd kontraster har denna mångsidiga halvön sett en tillströmning av besökare från hela världen. Kör runt landet med en billig biluthyrning från Auto Europe för den bästa semesterupplevelsen. Utforska livliga städer, frodiga regnskogar och unikt djurliv i Malaysia eller gå på ö-hopping i den malaysiska skärgården. Du kanske är osäker på vilket uthyrningsalternativ som är bäst för dina behov. För att hjälpa dig att välja den bästa hyran för den kommande semestern har vi sammanställt en guide till alla hyrbilskategorier i Malaysia. Ta en titt på guiden nedan och, om du fortfarande är osäker, ta gärna kontakt med våra bokningsagenter.

  Boka minikategori i Malaysia

  Hyra minikategoriAtt hyra en minibil i Malaysia är din bästa satsning om du har en stram budget och behöver en bil för att ta dig till en närliggande strand eller för utflykter. Passar för två personer med väskor eller upp till fyra personer utan väskor. Minibilar är inte lämpliga för större resegrupper eller de med mycket bagage, men är perfekta för singelresenärer.
  Populära modeller i minikategorin:Chevrolet Spark, Kia Rio, Suzuki Swift och liknande bilar.

  Boka ekonomikategori i Malaysia

  Hyra ekonomikategoriTänk på att hyra en ekonomibil för kortare resor i Malaysia samt för att köra genom trafikerade stadsdelar som Kuala Lumpur. Med tillräckligt med utrymme för högst fyra passagerare med en stor resväska, är ekonomibilar idealiska för vänner eller par som reser tillsammans.
  Populära modeller från ekonomikategorin:Mitsubishi Attrage, Proton Saga, Proton Persona, Volkswagen Polo och liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Malaysia

  Hyra kompaktkategori Om man tänker på effektiv bränsleförbrukning och smidighet kommer kompaktbilar att ge dig lite mer utrymme både inuti bilen och i bagageluckan. Att hyra en kompakt bil i Malaysia gör att du kan sträcka din budget längre utan att äventyra komforten eller bränsleförbrukningen.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Proton Persona, Honda City, Toyota Vios, Perodua Alza, Proton Preve och liknande.

  Boka mellankategorin i Malaysia

  Hyra mellankategoriSom den första kategorin mot lite större fordon är mellankategorin ett utmärkt val för mindre familjer och grupper. Eftersom de är medelstora kan dessa fordon rymma högst fyra passagerare med två stora och en liten resväska. Njut av mer benutrymme och ha en smidig resa i ett av våra bekväma fordon från mellankategorin.
  Populära modeller i mellankategorin: Proton Preve, Honda BRV, Honda Civic, Proton Exora, och liknande modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Malaysia

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizebilar är designade med försiktighet och erbjuder gott om bagageutrymme och benrum, vilket gör dem idealiska för en familjesemester. Dessa fordon har utformats för att rymma upp till fem personer med två stora resväskor och två mindre bagage. Dra nytta av att ha en bil i standard/fullsizekategorin på din resa i Malaysia!
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Nissan Sylphy, Honda Accord, Toyota Innova, Proton Inspira, Volvo V40 Estate, och liknande fordon.

  Boka SUV i Malaysia

  Hyra SUVFörbättra din semester i Malaysia med en stabil och snygg SUV, som är prisvärd och lätt att köra. Med tillräckligt med plats för mellan fyra och upp till sju passagerare (beroende på modell), kommer SUV-bilen låta dig köra runt Malaysia med enkelhet. Dessa fordon erbjuder normalt tillräckligt med bagageutrymme för tre stora resväskor och två mindre. Tveka inte att boka en SUV om du ska testa på vattensporter och behöver lite extra utrymme för sportutrustning.
  Populära SUV-modeller: Mitsubishi ASX 4x2 och liknande modeller.

  Boka Van/Minibuss i Malaysia

  Hyr van/minibussMed tillräckligt med plats för upp till sju passagerare och gott om utrymme för resväskor, kan du välja en bil i vans/minibuss-kategorin om du reser som en grupp och vill undvika att dela upp er medan du kör runt Malaysia. Du kommer inte bara att dra nytta av att hålla ihop som en grupp, men du kommer också att ha fördelen att du bokar ett fordon till ett lägre pris och mindre kostnader när det gäller täcknings- och depositionsutgifter.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Innova och liknande bilar.
  Vi hoppas att vår flottöversikt till Malaysia har varit till hjälp när du bestämmer dig om vilken hyrbil du ska boka inför din nästa semester. Tveka inte att ringa oss på +46 10 888 66 52 för hjälp. Våra bokningsagenter hjälper dig gärna och är tillgängliga sju dagar i veckan. Du kan också boka via telefon. Du är även välkommen att maila till vår e-postadress: seres@autoeurope.de.