Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I MALAYSIA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Malaysia till de bästa priserna

  Ta din hyrbil i Malaysia till kritvita stränder och glasklart vatten och beundras av imponerande natur och intressant kultur. Exotiska Malaysia i Asien är ett populärt resmål bland skandinaver. Malaysia sägs vara mindre exploaterat än Thailand. Malaysia består av två öar, Malackahalvön och Borneo. Med biluthyrning i Malaysia och Auto Europe, tar du dig enkelt runt på Malackahalvön. Du kan starta i huvudstaden Kuala Lumpur, en mycket häftig stad som bjuder både på gamla historiska delar och toppmoderna kvarter med skyskrapor.

  Upptäck Malaysia med hyrbil

  Att hyra bil i Malaysia är en upplevelse. För att hyra bil måste du hos flera av biluthyrarna vara minst 23 år. Trafiken i Malaysia, särskild i de större städerna är betydligt intensivare än trafiken i Sverige. Flera mopeder kör i trafiken och det gäller att vara extra uppmärksam. Landet har vänstertrafik. Med biluthyrning i Malaysia ska du ta det lungt i början tills du vant dig vid att köra "tvärtemot". Läs vår körguide för att veta mer.

  Billig biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare såsom Avis, Hertz och Europcar. Vi ger alltid lägsta möjliga priser och bästa möjliga service. Boka genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil på Kuala Lumpur Airport eller på ett annat city- eller flygplatskontor i Malaysia. Vi erbjuder även bland annat hyrbil i Thailand och hyrbil i Australien.

  Flygplatsens officiella hemsida - Kuala Lumpur Int. Airport

  Flottguide i Malaysia