Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL LUXEMBURG

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Luxemburg

  Luxemburg, som ligger precis mellan Frankrike, Belgien och Tyskland, är ett av världens främsta ekonomiska knytpunkter. Detta lilla europeiska land, med ett område på endast 2 586 kvadratkilometer, rymmer 166 banker och är ett av de rikaste länderna i världen. Om du reser till detta fascinerande lilla land, är en biluthyrning det bästa alternativet att för att ta dig runt. Inte bara kommer du att kunna se Luxemburg i sin helhet, men du kan också köra till grannländerna. Auto Europe har ett förstklassigt val av fordon för uthyrning; ta en titt på vår flotta.

  Boka minikategori i Luxemburg

  Hyra minikategoriMinikategorin har lite utrymme och är bäst för två personer med lite bagage. Vad som erbjuds istället är en bil som är sparsam med bränsle och är superlätta att köra och passar in i små parkeringsplatser. Minibilar är också billiga att hyra, så att du kan spara på resekostnaderna.
  Populära modeller i minikategorin: Volksvagen Up, Ford KA, Citroen C1, Opel Adam och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Luxemburg

  Hyra ekonomikategori Ekonomikategorin är en klass högre än mini och erbjuder mer utrymme inuti. Ekonomibilar rymmer upp till fyra passagerare. Dessa fordon är sparsamma med bränsle, och erbjuder dig lite mer bagageutrymme och benrum.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Fiat 500, VW Polo, Opel Corsa, Hyundai i20, Renault Clio och andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Luxemburg

  Hyra kompaktkategoriKompaktkategorin har bilar som är tillräckligt små för stadsturer, men också kraftfulla för landsbygdsturer. Dessutom har kompakta fordon låg bränsleförbrukning och är därför bra för din plånbok.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Opel Astra, VW Golf, Fiat Tipo, Renault Meganne och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Luxemburg

  Hyra mellankategoriMellankategorin har stora bilar. Fordon i denna kategori väljs ofta för utflykter med vänner eller små familjer. Med mycket benutrymme och bagageutrymme är dessa fordon ett bra val om du reser på landet med en grupp vänner.
  Populära modeller i mellankategorin: Mercedes B Class, Opel Zafira, Skoda Octavia, Audi A3, Renault Grand Scenic, Volvo V40 och andra modeller.

  Boka standard/fullsizebil i Luxemburg

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizekategorin har fordon som är utformade för familjer med barn eller grupper av vänner. Dessa bilar rymmer fem passagerare och deras bagage. Kraftfulla motorer ger bekvämare och säkrare körningar på landsbygden.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: VW Kaddy Maxi, Audi A4, Opel Insignia, Mercedes C Class och andra modeller.

  Hyr en lyxbil i Luxemburg

  Hyra lyxbilOm du åker till Luxemburg för en affärsresa har du hittat rätt kategori. Auto Europe erbjuder enastående prestigebilar och dessutom erbjuder vi leverans av din lyxbil mot en extra kostnad. Ta en titt på våra lyxbilar och kolla in våra priser. Att resa med en sport-eller lyxbil behöver inte vara så dyrt som du tror!
  Populära lyxbilsmodeller: Mercedes E Class, Volvo S90, Opel Vivaro 9 passengers och andra modeller.

  Boka SUV i Luxemburg

  Hyra SUVFör att köra på Luxemburgs gator eller helt enkelt ha en mycket bekväm bil för dina resor, välj en SUV-modell. Med mycket bagageutrymme och gott om benrum garanterar dessa fordon mycket bekväma resor. Förare kommer utan tvekan att uppleva ren njutning av dessa fordon.
  Populära SUV-modeller: Renault Kadjar, Opel Mokka och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Luxemburg

  Hyr van/minibuss Vans/minibuss-modeller är perfekt för personer som reser i grupper om mer än fem personer. Genom att hyra en van eller minibuss, sparar du på resekostnader, eftersom du inte behöver hyra två bilar, utan en. Denna kategori har de största bilarna i vår flotta och erbjuder plats för 7 eller 9 passagerare och gott om bagageutrymme.
  Populära Van/Minibuss-modeller: VW Caravelle, Opel Vivaro 9 passagerare och andra modeller.
  Kolla in vår bokningsmotor för att se de bästa av våra erbjudanden i Luxemburg. Hitta din perfekta semesterbil eller ring oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil). Vårt team av hyresspecialister finns där för dig sju dagar i veckan för att hjälpa dig hitta det bästa erbjudandet och hjälpa dig med dina förfrågningar.