Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL LIBANON

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Libanon

  Libanon är den plats där Mellanöstern och västra världen möts i ett överflöd av västerländska affärer som slår upp fina basarer och exotiska promenader. Landet har en charm som du bör njuta av på en resa genom landet.

  Boka minikategori i Libanon

  Hyra minikategoriMinikategorin är några av de mest populära i biluthyrning i allmänhet. De är ett bra val för unga par med mycket lite bagage. Minibilar är perfekta för att transportera dig och dina medresenärer till närliggande stränder, upptäcka avlägsna sevärdheter eller besöka de historiska delarna av Beirut. Bilarna är idealiska om du är i en stad som Beirut, eftersom det är lätt att manövrera och hitta utrymme.
  Populära modeller i minikategorin: BYD F0 och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Libanon

  Hyra ekonomikategoriEtt annat jämförbart men ändå bekvämt sätt att komma runt Libanon är med en av våra bilar från ekonomiklassen. Priserna skiljer sig inte väsentligt från den tidigare kategorin av minibilar, förutom att ekonomibilar ger dig lite mer plats för två personer och två små resväskor. Bilarna i denna kategori rymmer upp till fyra passagerare utan bagage.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Hyundai i10, Kia Picanto eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Libanon

  Hyra kompaktkategoriFör extra komfort och lite extra benutrymme, välj en bil från kompaktbil i Libanon och njut av allsidigheten hos dessa fordon - som finns i ett brett utbud av modeller. Med en så bra affär kommer du att bli bortskämd och därför definitivt hitta ett fordon som helt uppfyller dina behov.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Sunny eller liknande.

  Boka mellankategorin i Libanon

  Hyra mellankategoriReser du med fler passagerare? Njut av bekvämligheten hos en bil i mellankategorin i Libanon som rymmer upp till fem passagerare tillsammans med två stora resväskor och en liten. Med en optimal andel av storlek och funktionalitet har dessa bilar en bra storlek som passar de flesta resenärer. Tack vare sin genomsnittliga storlek är modellerna ganska lätta att köra även på smala vägar.
  Populära modeller i mellankategorin: VW Golf eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Libanon

  Hyra standard/fullsizeNär du reser med familjen eller fler passagerare med lite extra resväskor kan du dra nytta av vår standard/fullsizebil i Libanon. Familjebilarna är inte bara rymliga men också mångsidiga och med gott om utrustning. Dessa bilar kan göra ännu en längre roadtrip med barn för en rolig och avkopplande upplevelse. Det separata bagageutrymmet är särskilt användbart för dina resväskor eller barnvagnar för de minsta i besättningen.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Renault Talisman, Kia Optima, Hyundai Sonata och andra.

  Hyr en lyxbil i Libanon

  Hyra lyxbilRes med all den komfort du förtjänar, oavsett om du är på affärsresa eller på familjesemester. Vårt breda utbud av prestige-och lyxbilar i Libanon kommer definitivt att släcka din törst efter glamour, snygg design och utmärkta körupplevelser. Kolla in vårt breda utbud av fordon för att se våra erbjudanden eller ring vårt team för att hjälpa dig att ordna din lyxbil .
  Populära lyxbilsmodeller: Audi A6, BMW 520i samt en massa andra.

  Boka SUV i Libanon

  Hyra SUVLibanon har en mångsidig terräng, vilket ofta innebär att vägar kan vara ojämna. Rätt fordon i en sådan situation är utan tvekan en SUV-bil som är robust och kan hantera lite av varje. Våra leverantörer erbjuder en rad SUV-modeller som rymmer upp till 5 personer, gott om bagage och utrustning för olika aktiviteter som dykning på en av de många skeppsbrott som ligger i Medelhavet utanför Beirut.
  Populära SUV-modeller: Renault Duster, Nissan X-Trail, BMW X6, Range Rover Sport och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör en snabb sökning längst upp på den här sidan. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring till Auto Europe +46 10 888 52. 7 dagar i veckan finns vi tillgängligt och vi hjälper dig gärna.