Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I LIBANON

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Libanon - Boka och spara

  När du använder en hyrbil i Libanon hinner du upptäcka stora delar av landet. Libanon brukar kallas för mellanösterns Schweiz. Detta på grund av de två bergskedjor som sträcker sig från norra till södra Libanon. Det lämpar sig perfekt att åka skidor i Libanon och det har varit en turistattraktion ända sedan 30-talet. Libanon är också känt för sina vackra stränder. Landet som i väster gränsar mot medelhavet bjuder på torra somrar med höga temperaturer och milda vintrar. Läs mer om att köra bil i Libanon här.

  Upptäck Libanon med hyrbil

  Det finns sällan alternativa transportmöjligheter och att hyra bil är enkelt. Trafiken i landet är intensiv, särskilt runt och i huvudstaden Beirut. Vägarna håller varierande kvalitet och det gäller att vara extra försiktig. För att få hyra bil i Libanon måste du vara 21 år gammal.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Libanon genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen i Beirut eller på ett citykontor. Vi erbjuder även bland annat hyrbil i Jordanien och hyrbil i Israel.