Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I JORDANIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Jordanien boka och spara med Auto Europe

  Hyrbil i Jordanien gör det möjligt för dig att upptäcka hela Jordanien. Kombinera lata dagar vid Röda havet med spännande utflykter.  Klippstaden Petra, ett av världens sju underverk, är ett måste likaså att resa till Döda havet. Döda havets nyttiga mineraler har gjort att många turister åker hit för att göra olika spa-behandlingar. Jordanierna är kända för att vara mycket gästvänliga och med biluthyrning i Jordanien har du chans att lära känna jordarnierna och jordanska kulturen på riktigt.

  Jordanien med hyrbil

  Vägnätet i Jordanien är förhållandevis väl utbyggt. Hyrbil i Jordanien är ett enkelt alternativ att ta sig runt på. Trafiken är tät och det förekommer kontroller ofta, var därför noga med att alltid ha ditt pass med dig. Internationellt körkort underlättar också det om du hamnar i kontroller. Planerar du att boka biluthyrning i Jordanien informera dig då om särskilda och landsspecifika trafikregler. Läs mer om att köra bil i Jordanien genom att klicka här.

  Biluthyrning hos Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Jordanien genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatsen i flera städer eller på ett citykontor.

  Bra länkar

  Turistinformation Jordanien